Miért törődik szinte mindenki csak magával?!
Figyelt kérdés
Sok ember észre se veszi egymást, ezt látom egy ideje (tisztelet a kivételnek).
Nem vagyok emo, hogy osszam a véleményüket de tökre igaz!
2010. jún. 21. 22:43
2/10 anonim válasza:
Mert az ember társas élőlény, ezek minden jellemzőjével. Azért tömörül csoportokba, mert ez előnyös neki. Ha már nem előnyös akkor a csoportba se akar olyan szorosan tartozni. Jelen pillanatban egy városi ember "egyedül" is képes életben maradni, nem úgy, mint annak idején, illetve ma is falun. Értelmszerűen a városban nem is fektet be annyi energiát a csoport összetartásába.
3/10 anonim válasza:
Viszont a rosszat másban hamarabb észreveszi, mint saját magában.
4/10 anonim válasza:
Túlságosan felgyorsult a világ. Az embereknek saját magukra is kevés idejük van, nem hogy másokra.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezekben is van igazság:)
Sztem a modern élet h mindenhol rá akarják venni az embert meg átvernek, ezért mindig résen kell lenni. Így sokan bizalmatlanná válnak :S
2010. jún. 21. 23:04
6/10 anonim válasza:
Ez kölcsönös dolog. Én törődtem másokkal, de kihasználtak, szánalmas senki lettem, míg akik átléptek másokon, azok multimilliomosok, a legjobb sunákat dugják, és legyek jó?
7/10 anonim válasza:
mert velem sem fog törődni senki más, akkor mégis ki fog velem törődni, ha nem én?
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, de nem érdekel a problémád.
9/10 anonim válasza:
Ez egy ilyen világ, mindenki csak a saját érdekeit nézi..:'(
10/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem h ,,mindenki szeresen mindenkit" vagy egyéb naiv hülyeség, csak a minimális együttérzés hiányzik sztem:(
2010. jún. 25. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!