Néptánc próbára milyen ruha kell egy lánynak általában?
ahol én táncoltam előírás volt a:
lányoknak próbára harisnya, rá a tornadressz, egy póló, biciklis gatya (comközépig vagy térdig érő, esetleg még a háromnegyedes is megfelel), egy próbaszoknya (kötős vagy gumis derekú) és egy krakter cipő vagy balett cipő (tánctól függően, a szaaldgálós, pörgős táncokhoz karaktercipő, a többihez balerina cipő). nálunk sok lány volt, hogy csak bemelegítés után váltott balerina cipőről karakterre. attól függ milyen korsztályban táncolsz, 11-12 év felett már szeretik ha a csatos karaktercipő fűzősre vált.
fiúkéról pontosan nem tudok, de nálunk ők mindig egy pólóba, melegítő nadrágban és cipőben voltak (legtöbbjükön fűzős karaktercipő vagy néha-néha jól hajló sport cipő)
remélem tudtam egy kicsit segíteni, ha bármilyen más kérdésed van privátba válaszolok szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!