Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadja-e egy...

Mokuto kérdése:

Szerintetek elfogadja-e egy család 2018-ban, hogy a gyerekük emós?

Figyelt kérdés
Alapból jól kijövök velük, viszont számukra csak két fél van: amit elítélnek és amit nem. Mostanában picit zárkózottabb lettem feléjük és lehet, hogy ezt nem fogadnák el. Nővéremnek volt egy több, mint öt évig tartó kicsapongó, rockos korszaka. Akkoriban gyakran aludt máshol, mert anyám és a nevelőapja (az apám, aki már nincs együtt anyámmal) eléggé kitagadták. Gyakran szoktam hosszú ideig gondolkozni azon, hogy mit tegyek. Szerintem én felvállalom magam és kész. Vélemény? (lány)

2018. aug. 29. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezt az utat választja (bár nagyon érdekelne miért, és hogy miért éri meg) az fogadja el ezt is.

Tudod szokták mondani: "Aki kur...khm örömlánynak áll ne csodálkozzon ha megba... khm megfektetik."

Vállald a következményeket, valamit valamiért. Már ha neked megéri, hogy ezzel eltávolodsz a szüleidtől...

2018. aug. 29. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Legyél az, ha neked bejön az emó stílus.

Azonban, ne ismételd meg a nővéred hibáját. Lehetsz önmagad és az ő gyerekük is egyszerre.

2018. aug. 29. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Kik azok az "emósok"? Akiknek úgy a képükbe lóg a hajuk?
2018. aug. 30. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy emós, emo van.
2018. szept. 6. 10:54
 5/8 Káposztáskenyér válasza:
48%
#4 Yep dat iz trú
2018. szept. 6. 21:20
 6/8 anonim válasza:

Ha szeretenek, emoként is szeretni fognak.

Én is emo vagyok :3

2018. szept. 15. 19:31
 7/8 *zoé* válasza:
Engem is szokot zavarni ha emoS nak hivnak xd ez egy ojan dolog mintha csak hasonlitanék egy emora ,vagy nemtudom elmondani, de tom szar xd szval NINCS EMOS emo van!
2018. okt. 5. 21:48
 8/8 anonim válasza:

Ha a szüleid emo-ként már nem szeretnek, akkor te ne változz meg csak azért, hogy újra szeressenek. Egy jó szülő mindenhogyan szereti a gyerekét (már bocsi, hogy bírálom a szüleidet). Ne csak te hozz lépéseket a kapcsolatotok javulása érdekében.

Szerintem azért is tolerálják nehezebben azt, hogy emo vagy, mert a nővérednek is volt egy ehhez kicsit hasonlító rock korszaka, és félnek, hogy te is sokszor fogsz máshol aludni, meg ilyesmi. Bár mondjuk a nővéred is azért tette ezt, mert nem fogadták el olyannak, amilyen.

Vállald fel a stílusod! A szüleid szeretetének függetlennek kell lennie attól, hogy épp melyik szubkultúrát követed, ha ez nem így van, arról nem te tehetsz.

2020. dec. 31. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.