Szerintetek elfogadja-e egy család 2018-ban, hogy a gyerekük emós?

Aki ezt az utat választja (bár nagyon érdekelne miért, és hogy miért éri meg) az fogadja el ezt is.
Tudod szokták mondani: "Aki kur...khm örömlánynak áll ne csodálkozzon ha megba... khm megfektetik."
Vállald a következményeket, valamit valamiért. Már ha neked megéri, hogy ezzel eltávolodsz a szüleidtől...

Legyél az, ha neked bejön az emó stílus.
Azonban, ne ismételd meg a nővéred hibáját. Lehetsz önmagad és az ő gyerekük is egyszerre.

Ha szeretenek, emoként is szeretni fognak.
Én is emo vagyok :3
Ha a szüleid emo-ként már nem szeretnek, akkor te ne változz meg csak azért, hogy újra szeressenek. Egy jó szülő mindenhogyan szereti a gyerekét (már bocsi, hogy bírálom a szüleidet). Ne csak te hozz lépéseket a kapcsolatotok javulása érdekében.
Szerintem azért is tolerálják nehezebben azt, hogy emo vagy, mert a nővérednek is volt egy ehhez kicsit hasonlító rock korszaka, és félnek, hogy te is sokszor fogsz máshol aludni, meg ilyesmi. Bár mondjuk a nővéred is azért tette ezt, mert nem fogadták el olyannak, amilyen.
Vállald fel a stílusod! A szüleid szeretetének függetlennek kell lennie attól, hogy épp melyik szubkultúrát követed, ha ez nem így van, arról nem te tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!