Van valami bosszú ötletek "barátnő" ellen?
Nagyszerű #8-as. Akkor én balek vagyok. Ezért most azt mondom, te egy kisstílü senki vagy. Nem ezt gondolom, de remélem, megsértettelek. Jöhet a bosszú. Gyere ide, és megtapasztalod a balekságot. Csak ne menjen el a kedved az élettől is.
Te is csak az a fajta vagy, aki azt hiszi, mindent izomból kell megoldani, mert más nem is létezik. Pedig igen, és sok meglepetést tud okozni.
#11 kisstílű senki vagyok, mert nem hagyom, hogy mindenféle jöttment proli azt tegyen velem, amit akar.
Ki beszélt itt arról, hogy mindent izomból kell megoldani? Állj le a szalmabábozással. Azt írtam, ne hagyjál megtorlás nélkül semmit, ne hagyj kifizetetlen számlát magad után. Állj le a szalmabábozással.
A kilences válaszadónak van igaza, amikor azt írta, hogy elégtételt kell venni, zöld pacsit kapott! Te pedig pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!