Van valami bosszú ötletek "barátnő" ellen?
Itass/etess vele valamit, amibe raksz hashajtót.
Vegyél egy csokis sütit, és tedd valahogy a székére, hogy beleüljön.
Ezeknél messzebbre nem érdemes menned, mert ha kiderül, hogy te állsz mögötte, akkor elfajulhat a helyzet.
Viselj szerdánként PÉNTEK XD felíratú pólókat. Amikor már hozzászokott, hogy szerdánként viseled, akkor egyszer vedd fel, amikor tényleg péntek van, és röhögj rajta egy jót, amikor bemegy szombaton iskolába/dolgozni.
Ha elmész hozzá, és épp nincs a szobában, kicsit szórakozz a tv-jével:
- állítsd el egy hangyányit a színeket
- fordíts el kicsit balra
- végül fordítsd meg a távirányítóban az elemeket.
Amikor beszél hozzád, a szeme helyett bámulj rajta valami mást, ráncold a szemöldököd, mintha lenne ott valami, pl. a fülét, vagy az állát. Ha megkérdezi, mi az, akkor mond azt, hogy semmi.
Ha elmész náluk wc-re, fordítsd meg a wc papírt, hogy befelé legyen a lelógó része.
Dobj Menthost a kólájába.
Ragassz észrevételnül a ruhájára vagy a táskájára lopásgátló csíkot.
Ha mond valamit, mindig ismételd vissza kérdésként. Pl. "szép időnk van ma". "szép időnk van ma?"
"megyek a boltba" "mész a boltba?"
Kérj tőle kölcsön tollat vagy ceruzát, és látványosan rágcsáld a végét.
Az SMS-eket, üziket szigorúan NAGY BETŰVEL ÍRD NEKI.
Ha olvas, a könyvében a könyvjelzőt tedd előrébb pár oldallal.
Facebook-on küljd el neki minden "lájkold és szerencséd lesz" "küld tovább, és boldog leszel" posztot.
Azt javasoltam volna, hogy a bosszú kisstílű elmére vall, gyerekes és hatástalan. Pontosabban hatásos, csak ellenkező irányban, válaszra ingerel. És meddig viszed?
Azt mondtam volna, beszélj a fejével. Ha nem sikerül, felejtsd el.
Ezt mondom most is.
De a #6 szellemes és nevelő. Nem is hiszed, mennyire. Csak ne tégy semmit az első dührohamnál. Maximum kapd el a fejed a repülő tárgy elől, és tégy rá megjegyzést: de szép volt, kár hogy elrepült.
Akik szerint a bosszú kisstílű és gyerekes, azokból lesznek a balekok, a lábtörlők, akiket mindenki kihasználhat és eltaposhat, mert úgyse szól vissza. Az "okos enged" mentalitás vezetett el oda is, hogy mára a demokrácia a hülyék diktatúrája lett, csak mondom.
A piros kezeket visszaadtam. Ez nekem is megy.
Taylor Swift - Better than Revenge
amikor megpillantod, kezdd el hallgatni, jó hangosan. Talán leesik neki hogy róla szól. (csak fel ne jelentsen a .. **automata trágárásgszűrő kiszűrte** becsületsértésért... jó "szókimondó" dalocska.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!