Honositasnal (magyar allampolgarsag) ellenörzik a munakviszonyt h tényleg ott dolgozom-e/tanulok e ami a papiron van?
Figyelt kérdés
beadtam a kérelmem honositasra , az érvényes munkaviszony szerzodéssel de ido 2 hete kozben kirugtak ez igy baj?fogjak szemlyesen felhivni munakhelyet?2018. aug. 24. 14:08
1/1 anonim válasza:
Természetesen szoktak ellenőrizni sok mindent, van erre hivatal, ez a dolguk.
Ha azonban a kérelem beadásakor tényleg ott dolgoztál, akkor nincs okod a félelemre, hiszen nem hazudtál, ott bizonyára tudnak rólad és nem tagadnak le.
A munkahelyét mindenki elvesztheti, de ha ez feltétel a honosításhoz, úgy gondolom számíthat, mármint a munkaviszony, akkor sürgősen keress másik munkát, azt javaslom, de végeredményben mindegy, hol dolgozol, csak legyen állásod.
Azt nem tudom, hogy van e bejelentési kötelezettséged, érdeklődd meg.
Nekem volt ismerősöm, akit honosítottak, de régen volt és nem is volt neki ilyen gondja, így csak ennyit segíthettem, ha ez annak lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!