Tudod mi az a manga/anime?
Figyelt kérdés
Mármint ismered a fogalmat, és ha igen, akkor mennyire pl. utálod, valahol hallottál róla, imádod, stb.2010. jún. 20. 19:04
11/13 anonim válasza:
Első vagyok,és megkérdezhetem,kedves második okostojás,hogy honnan veszed,h én egy helyre soroltam a Japán (és nem jappánxD) kultúrát az animékkel és a mangákkal?:D Ez egy felsorolás volt,hogy ezt a három dolgot egyszerre ismertem meg:)
12/13 anonim válasza:
Második válaszoló! Mi az hogy nincs köze a mangának a japán kultúrához? Szerintem nézd meg ezt a dokumentumfilmet: [link]
Érdekes, ajánlom mindenkinek!
13/13 anonim válasza:
Én 2005. március óta, az A+ TV által lettem animekedvelő. Akkor 16 éves voltam. Előtte néztem Sailor Moon-t, Dragon Ball-t, Pokémont, és Digimont, de akkor még nem igazán tudtam, hogy mik ezek. ^^ 2005 előtt nagyon visszahúzódó gyerek voltam, nem voltak barátaim. Érdeklődési köröm sem volt. Az animék és az egész japán szubkultúra hatására óriási pozitív irányba kezdtem el változni. Bulis, életvidám srác lettem, és tele vagyok barátokkal. =^^= (De már nem csak animés barátokkal, nyitni tudok mások felé is.) Rendszeresen járok pesti Con-okra. Kedvenc műfajaim: fantasy, horror, romantikus, és vígjáték. Megnézek drámát is, de az nem igazán az én műfajom. Ennek ellenére például Chrno-t nagyon bírom, hiába drámai a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!