Miért van sok ilyen ember a conon?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon szerettem járni, más volt a közösség, biztonságban éreztem magam, most pedig egy jó ideje nem járok már inkább, mert tele lett az egész nagyon beteg emberekkel. Jó, nyilván nem mindenki ilyen, de egyre több közelebbi és távolabbi ismerősömtől is hallom, hogy mindenféle zaklató, szexuálisan durván abberált egyedek akadtak rájuk, akiket szinte nem lehetett leszerelni. Nekem is kijutott 1-2 ilyen arc sajnos, de ők azokhoz képest, akikről most hallok, még egész enyhék voltak... Persze nem a szervezők hibája, ők kifejezetten kérik is, ha valaki így viselkedik, akkor jelezzük feléjük, bár szerintem egyenesen a kitiltás jobb lenne bizonyos alakoknak. Nagyon sajnálom, mert ez tényleg egy értékes, izgalmas program volt egykoron tele szimpatikus emberekkel, és rajtam kívül elég sokan pártoltak el kifejezetten hasonló okok miatt.2018. aug. 8. 13:32
2/4 anonim válasza:
Sajnos minél nagyobb egy tömeg, annál több ilyen alak megy el. Ott a sok fiatal lány, akár kicsit többet mutató jelmezben, neki ennyi elég.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz. Szomorú, hogy ilyen lett...
2018. aug. 8. 14:01
4/4 anonim válasza:
Attól még elmehetsz.
Ha társaságban maradsz, elkerülheted az ilyeneket.
Komolyan, mindenhol vannak ilyen zaklatók, jobb, ha az ember képes megvédeni magát velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!