Másnak is ennyire hiányzik a levelezés?
Nekem is hiányzik.
Emlékszem, régen, újságokban adtunk fel hirdetéseket, levelezőpartnereket kerestünk.
Mindig vártam a postást, mikor jön valami válasz. :D
Most meg... van olyan ismerősöm, aki még egy borítékot sem tud megcímezni.
Én személy szerint karácsonykor mindenkinek kiküldök postai úton kézzel írott leveleket, de a válasz fb-on szokott érkezni.
Pedig nem vagyok "hú, de öreg".
27/F
Épp a napokban gondoltam végig én is ezt a dolgot. Unokatesómmal, nővéremmel, pár barátnőmmel hosszú-hosszú, 5-6 oldalas leveleket szoktunk volt váltani - 15-25 évvel ezelőtt. Nyilván, más volt az mint a mostani gyors üzenetváltások, jobban egyoldalú volt, az ember kifejtett gondolatmeneteket, elmesélt élményeket. Egy egész doboznyit őrzök ezekből, néha előveszem és beleolvasok. Hihetetlen mi elfeledett emlékek jönnek elő egy-egy beleolvasás során.
De szerintem csak azok tudjuk ezt, akik mi magunk már kamaszok voltunk akkor, mikor bejött a mobiltelefon és a net elterjedése. Szóval 35-40 év alattiak ezeket az élményeket már nem élték át, nekik nem hiányzik szerintem, inkább csak a hátrányát látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!