Kik az ázsiaiak? Hogy lehet megkülönböztetni őket?
Figyelt kérdés
Mármint. Koreai, japán. Így értem. (Ha nem így van akkor bocsi)
És hogy lehet őket megkülönböztetni?
Kicsit összezavarodtam.
Remélem értitek, hogy értem.
2018. júl. 25. 15:34
1/2 anonim válasza:
Azok az ázsiaiak, akik Ázsiában élnek.
Nem egészen értem, mire gondolsz. Hogy hogyan különböztetsz meg egy japánt meg egy koreait? Pont úgy, ahogy pl egy magyart egy romántól, szlováktól vagy lengyeltől. Megkérdezed, vagy a nyelve alapján, stb.
2/2 anonim válasza:
Legegyszerűbb a hangzásból. Kinézetről is is lehet. Főleg divatirányzatokból és mimikából, de vannak genetikai hasonlóságok: Orrnyereg mennyire ül bele az arcba, orr mennyire meredek, a szemek merre kanyarodnak, milyen távol ülnek egymástól, kerek fej, vagy hosszúkás, száj mérete és elhelyezkedése. Állcsont jellege stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!