Szerinted melyik a jobb Spanyolország vagy Olaszország?
Az olasz nők sem szépek.
Én is csak Olaszországban jártam eddig.
olaszország. voltam már többször is, az északi részen is meg a délin is és abszolút bejött, minden téren.
spanyolországról nem tudok sokat de nem is vonz az az ország.
Olaszban jártam többször is, olasz pasim is volt, hát elég hülye volt, na mind1.
A nagybátyám él kint spanyolban, talán annyira nem lehet rossz ha odaköltözött végül.
Spanyolország sokkal jobb hely. :)
Szerintem az ország szebb, van ott óceáni, hegyvidéki, mediterrán és kontinentális éghajlat, tök változatos, a spanyol életstílus nekem alapból bejön, a nyelvük is sokkal szebb szerintem, Spanyolországban jobban is lehet keresni, és még sorolhatnám.
egyébként meg az elsőnek üzenném, hogy az olasz nők igenis rondák, nagyon sokat ismerek, viszont a spanyolok átlagban sokkal igényesebbek és szebbek. (:
Ez nem semmi.
Úgy válaszolni, hogy csak az egyikbán jártál.
Én jártam mindkettőben, mindegyikben több mint 3 nagyvárosban. (Malaga, Valencia,Madrid, Sevilla - Olaszország : Róma, Milano, Palermo.
Étel : Olaszország
Italok : Olasz
Emberek: Olasz
Tenger: Spanyol
Civilizáció : Inkább Spanyol
Olcsóbb : Inkább Olasz
Könyebb eljutni kocsival - Olasz
Utazás nyugatra és világvárosokban dél amerikában : Spanyolország
Nők szebbek : Spanyolország (tele van latin amerikaival)
Kedvesebb emberek : attól függ, sztem Olaszország
Éghajlat : változik várostól. Santanderben úgy hallottam nedves esős éghajlat van, Malagaban pedig napos, ugyanígy Olaszban is vannak hegyek és Szicília perzselő pusztái
Tehát 50 -50 .
De ha választanom kéne, akkor Olaszországot választanám overall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!