Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ne mérjem magam másokhoz?

Miért ne mérjem magam másokhoz?

Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyedi vagy,miért kéne másnak lenned?!

Igen ,én annó nagyszülőtől kaptam meg a "miért nem vagy olyan...", hát nem bírtam.Nem akartam olyan lenni!Nem lettem,de a nagyszülői hülyeség a mai napig kisért!

2018. júl. 14. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Mert rosszul fog esni, ha rájössz, hogy mindenki jobb nálad. ( Bocs, csak az önbizalmadat akartam növelni:D )
2018. júl. 14. 16:59
 3/6 anonim válasza:

Mert mindenki más és mindenki másban jó.

Egy olyan ember aki a sportokban jó az ne akarja magát összemérni egy olyannal aki rajzolni tud.

A sportos sise fog úgy rajzolni mint a másik a rajzos pedig sosem lesz olyan jó sportoló mint aki ezzel sokkal többet foglalkozik.

A másik meg hogy van aki előbb megtanulja a dolgokat és van aki késöbb...

Teljesen felesleges más emverekhez viszonyitani magunkat mert mindenki más és máshogy működik.tehát nincs alapja a hasonlitgatásnak.

2018. júl. 14. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Hozzátéve az előzőkhöz, hogy nem is mindenki ugyanabból a helyzetből indul.

Nyilván, ha az apám filmproducer hamarabb vászonra vihetem a forgatókönyvemet, mint te, aki az utcáról kopogtat be a stúdióhoz.

Tényleg nem érdemes máshoz mérned magad, csak magadnak ártasz vele.

2018. júl. 14. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Mérjed. Hasznos. Csak ne betű szerint és mindenben. Az emberek különbözők, és különböző körülmények között nőttek fel, tehát sok tulajdonságuk eltérő. Ezért nem lehet egyetlen mintát adni. De azért vannak alapvető tulajdonságok, amelyekben nagyon sok ember hasonlít, ezekben nemcsak lehet, de érdemes is hasonlóságot vizsgálni.

Abban, hogy milyen színt, vagy ételt szeretsz, nem vesd össze magad senkivel. Abban, hogy mennyire vagy empatikus alkat, bizony vesd össze.

2018. júl. 14. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert minden ember egyedi, mindenki másban jó-rossz, ezért van az, hogy így egészítik ki a társadalom egymást az emberek - kivéve Mo.-n, ahol a másik lealázása megy pont ezért.
2018. júl. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!