Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Ez mennyire gyakori a 8....

Nők! Ez mennyire gyakori a 8. kerületben? (22L)

Figyelt kérdés
Én Budán lakok, munka és iskola miatt rendszeresen Pestre járok át, de a 8. kerületbe szinte soha sincs dolgom. Ma az egyik barátnőmhöz mentem át (most voltam először nála) kb este 19:30-kor távoztam és az utcán eleve sokkal furcsábban viselkedett mindenki. Szinte az összes középkorú férfi végigmért nagyon feltűnően, mintha "beszkenneltek" volna tetőtől talpig, olyan érzésem volt, amikor elmentem mellettük, az egyik, pedig, amikor közel értem hozzá odavetette, hogy "sz_pjál!". Még teljesen világos volt, laptoptáska volt nálam, csómó ember körülöttem, és az a ruha volt rajtam, amit munkahelyen is viseltem (hosszú fekete nadrág, ing). Szóval nem hiszem, hogy okot adtam volna rá, azzal, hogy "felkínálom magam" az öltözködésemmel vagy ilyesmi. Ez mennyire gyakori? Azon gondolkodtam, hogy nemsokára az ismerőseim kocsmázni akarnak a környéken egyik szombat este, ahova ennél azért lazábban öltöznénk gondolom, meg késő esetig maradnánk valószínűleg, nem tudom úgy mire kell számítani..
2018. júl. 8. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Hajléktalannak,"prostinak" néztek;/

Anno 2014be az alföldiszállón voltam.Sajnos kaptam ilyen ajánlatokat;/

2018. júl. 8. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
késő este ne mászkálj egyedül arra - a társasággal együtt menjetek el
2018. júl. 8. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy sötétedik, jönnek elő a csótányok. Valamiért csak nyócker!
2018. júl. 8. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a 8,ker.

Nyugati is ilyen.

Amúgy tényleg vagy tőbben,vagy férfi kisérő...

Arab/török rosszabb :(

2018. júl. 8. 14:49
 5/6 A kérdező kommentje:

19:30 volt. Mostanában történt, teljesen világos volt, sokan voltak az utcán, fiatalok is, mindenki..

Bocsánat, de NEM nézek ki prostinak/csövesnek semmiképp. Miért mászkálna egy prosti/csöves fekete szövetnadrágban, kék hosszú ujjú ingben, fekete bőrcipőben, laptoptáskával a kezében??

Ha 19:30 túl késő, akkor mikor mehetek nyugodtan végig az utcán normális öltözékben (mert abban voltam, amit a munkahelyen kértek, ennél konzervatívabban nyáron szinte nem is tudnék öltözni szerintem)?

Persze, ha szándékosan elrondítanám magam, tuti senki se kötne így belém, de a munkahelyen se állnának szóba velem cserébe, meg azért a barátaimnak is vannak elvárásaik, szóval ez így nem működik..

2018. júl. 8. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Mivel sokan voltak és tényleg csak odavetette ezt nekem, aztán továbbment egyáltalán nem éreztem magam veszélyben vagy ilyesmi, szóval nem akarom túldramatizálni vagy "hisztizni" csak kíváncsi vagyok..
2018. júl. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!