Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudom törölni a gyakori...

Hogyan tudom törölni a gyakori kérdések regisztrációt?

Figyelt kérdés
Ez egy manipulált topik, ahol ha nem tartozol a néhány személy világnézetébe, automatikusan lepontoznak, a helyes választól függetlenül. Írok egy helyes választ, lepontoznak, és utána az enyémből merítve írogatnak hozzászólásokat, ami már igen hasznos válasz pontjaik alapján. Nem tartom hiteles megnyilvánulásnak a hozzászólásokat.
2018. jan. 27. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te még új lehetsz az interneten....
2018. jan. 27. 12:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Előző köszönöm, ezzel elmondtál mindent a topikról, csak azt nem, amit kérdeztem.
2018. jan. 27. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha legörgetsz, ezt látod:

"Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu"

Na, erre a címre írsz egy emailt, hogy töröljék a regisztrációdat, és minden adatodat, amit megadtál.

2018. jan. 27. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Az interneten nem vagyok új. De ezen a kérdezz - felelek válaszolgatós oldalon amit néhány személy ural, és ha nem úgy van ahogy ők látják, mehetsz a kukába, ezen az oldalon szeretném törölni regisztrációmat.
2018. jan. 27. 12:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm .
2018. jan. 27. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem azért válaszolgatok, mert népszerű szeretnék lenni, nem érdekel hányan pontoznak le vagy fel, azért vagyok itt, hogy véleményt nyilvánítsak, beszélgessek, vitatkozzak ha kell. Senkinek sem szeretnék megfelelni.
2018. jan. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!