Belenéztetek már valaha Puzsér Sznobjktív című műsorába?
Ez a fickó úgy vezeti a műsort, mint egy idegbeteg idióta. Eddig se volt a kedvencem (és most nagyon finoman fogalmaztam), de amit ebben a műsorban művel, az egy katasztrófa. Hogy engedik ezt egyáltalán? Egyébként most megy a HírTV-n, érdemes belenézni. :D
Ilyen embert miért engednek képernyőre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..
Az utsó előtti hozzászólásban pont erről irtam
Én meg pont fordítva vagyok vele. Először, amikor olvastam a kritikáit, egyetérttem sok témában vele. Kimondottan szimpatikus volt. Aztán fordult a kocka, az évek során nagyon elszaladt vele a ló.
A szakértő vendégei nyugodtan válaszolgatnak a témákban, ő meg mint írtam, mint aki nem normális. Egyszer agyvérzést kap, olyan ideges. :)
Lefelé nem pontoztam senkit, max. figyelmen kívül hagytam, amivel nem értek egyet. Pl. azzal, hogy nem bírom a kritikát. DE, bírom. Neked sem nyomtam nem hasznos jelet, azaz pirosat, erről ennyit.
Mindeninek van saját véleménye, ha ilyen, ha olyan, tiszteletben tartom.
Bayer nem érdekel, viszont Kálmán Olgától is ki tudnék futni a világból.
Még annyit a kérdésemhez: pártatlan vagyok. Puzsér a megmondóember. Hát igen, csak nagyon nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.
"Többet tett le az az asztalra mint bárki más!"
Puzsér tipikusan a félműveltek mentsvára...
Valami érdemleges kritika esetleg? Abból hogy "Hogy engedik ezt egyáltalán",nem igazán érthető hogy mi is a bajod vele :D
Amúgy semmi baj nincs vele. Ha nem tetszik ne nézd,de igenis fontos dolgokról,érdekes témákról van szó általában. Ahogy előttem is mondták,ne azt nézd hogyan mondja,hanem hogy mit. A stílusa csak figyelemfelkeltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!