Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Belenéztetek már valaha...

Belenéztetek már valaha Puzsér Sznobjktív című műsorába?

Figyelt kérdés

Ez a fickó úgy vezeti a műsort, mint egy idegbeteg idióta. Eddig se volt a kedvencem (és most nagyon finoman fogalmaztam), de amit ebben a műsorban művel, az egy katasztrófa. Hogy engedik ezt egyáltalán? Egyébként most megy a HírTV-n, érdemes belenézni. :D

Ilyen embert miért engednek képernyőre?

2018. jún. 30. 23:42
1 2
 11/18 anonim válasza:
55%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..

Az utsó előtti hozzászólásban pont erről irtam

2018. júl. 1. 09:29
 12/18 A kérdező kommentje:

Én meg pont fordítva vagyok vele. Először, amikor olvastam a kritikáit, egyetérttem sok témában vele. Kimondottan szimpatikus volt. Aztán fordult a kocka, az évek során nagyon elszaladt vele a ló.

A szakértő vendégei nyugodtan válaszolgatnak a témákban, ő meg mint írtam, mint aki nem normális. Egyszer agyvérzést kap, olyan ideges. :)

2018. júl. 1. 12:04
 13/18 A kérdező kommentje:

Lefelé nem pontoztam senkit, max. figyelmen kívül hagytam, amivel nem értek egyet. Pl. azzal, hogy nem bírom a kritikát. DE, bírom. Neked sem nyomtam nem hasznos jelet, azaz pirosat, erről ennyit.

Mindeninek van saját véleménye, ha ilyen, ha olyan, tiszteletben tartom.

Bayer nem érdekel, viszont Kálmán Olgától is ki tudnék futni a világból.

Még annyit a kérdésemhez: pártatlan vagyok. Puzsér a megmondóember. Hát igen, csak nagyon nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.

2018. júl. 1. 13:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Bocs, 13-as írásomból lemaradt, hogy az utolsó mondatomat mindenki értse úgy, ahogy gondolja. Direkt írtam így.
2018. júl. 1. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

"Többet tett le az az asztalra mint bárki más!"

Puzsér tipikusan a félműveltek mentsvára...

2018. júl. 9. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Valami érdemleges kritika esetleg? Abból hogy "Hogy engedik ezt egyáltalán",nem igazán érthető hogy mi is a bajod vele :D

Amúgy semmi baj nincs vele. Ha nem tetszik ne nézd,de igenis fontos dolgokról,érdekes témákról van szó általában. Ahogy előttem is mondták,ne azt nézd hogyan mondja,hanem hogy mit. A stílusa csak figyelemfelkeltés.

2018. júl. 9. 16:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Pont az a durva benne, hogy de, igen, érdekelnek a műsorai, mert nagyon jók, viszont a stílusa változott meg nagyon. Írta itt valaki, hogy olyan, mint Csernus. Ennyiből emlegethetnénk Zachert is, de nekik tényleg - amellett, hogy értelmesen érvelnek bizonyos dolgok mellett, ezt Puzsérral kapcsolatban sem vitatom -, de ők tudnak viselkedni a kamerák előtt. Igen, megmondóemberek, csak nem mindegy, hogyan. A televízió még mindig egy olyan felület, ahol nem viselkedünk idegbeteg módjára. Erről szólt a kérdésem, nem arról, amit mond.
2018. júl. 9. 16:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Csernus es Zacher nem megelhetesi megmondoember. Ne keverd oket Puzserral, nem egy kategoria. Ok megelnek az orvosi diplomajukbol is, mig Puzser nem toritanarkent.
2018. júl. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!