Manapság tényleg elfogadják, ha valaki leszbikus?
Azért itt tettem fel a kérdést és nem a szerelem-szex kategóriában, mert abban reménykedem, itt értelmes, használható válaszokat kapok.
Arról van szó, hogyha valaki ilyen életmód él, teljesen ehhez alkalmazkodik, akkor az emberek többnyire hallgatnak és nem háborodnak fel, de a lelkük mélyén valamilyen szinten elítélik. Ha viszont fiatal lányok akarják kipróbálni egy azonos neművel a szexet, akkor még ösztönzik is őket. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Sokan hangoztatják, hogy manapság ez teljesen elfogadott. De ez tényleg így van? És ez minek köszönhető? Mert egyre több tinilány hiszi azt, hogy ő a lányokat (is) szereti és mivel látják az emberek, hogy ez egyre gyakoribb, így rugalmasan állnak a témához? Most akkor itt, Magyarországon kb milyen mértékben fogadják el a leszbikusokat?
Manapság tényleg elfogadják, ha valaki nem preferálja a homoszexuális (a leszbikus is az) életvitelt?
Úgy tűnik nem, még mi vagyunk a gyökerek.
Kedves Kérdésfeltevő!
Semmi bajom a homoszexualitással, amig az zárt ajtók között marad nem kapva semmilyen nyilvánosságot, és ingyenreklámot.
Azonban az gond - 1995 körül járunk - amikor kiváncsi húszévesként meglátom, hogy az újságostandot fürkészve olyan magazin is van, amelyben izgatott férfiak egymást orálisan kényeztetik. Mindez úgy, olyan magasságban, hogy egy kisiskolás is elérje.
Ez az utolsó válaszadó önálló gondolkodásra, konzekvenciák levonására képtelen, mezőfüggő primkó, akinek nézetei az aktuális trendtől függenek. Gyakorlatilag elmondható, hogy - szavait rá visszahátítva - az ilyen gyökerek, nemhogy elfogadják a meleg életvitelt, de elmarasztalják azokat, akiknek kifogásuk van ellene.
Úgyhogy nyugalom, el van fogadva, maximálisan tolerálva van!
Nekünk pedig egyre kisebb a hangunk egy mentálisan átkonvertált többségi társadalmi gondolkodás ellenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!