Ezt a Halott Pénz nevű zenekart hogy szeretheti valaki?
Kedves első, remélem nem halsz bele a cinizmusba.
Nem szeretek fröcsögni az új bandákon, nekem sincs ínyemre a Halott Pénz, de elfogadom, hogy ez a kor számára egy elfogadható nyelvezettel és hangzással megáldott együttes. De azért itt ülhetnék, és gépelhetnék hajnalig, ha olyan együtteseket kellene mondanom, akik mind zenei képzettség, mind szövegtechnikai tudás, stílus, költői képek és egyéb jellemzők alapján messze-messze felülmúlják őket.
Kikérem magamnak hogy zenekarnak hívd őket!
Egy zenész
Hallgass bele népszerű, kommersz zenei rádiókba. Szinte minden dal hihetetlenül gyenge és sokszor rém idegesítő és a mondanivalója (ha van neki olyan) hajmeresztő tud lenni.
Nyilván ez tetszik sokaknak. Én sem értem.
S igenis megértem, hogy ízlések és pofonok. De tényleg ismerünk valamiért népszerű együtteseket, akik nullák minden téren, szöveg, zene s még az énekhangjuk sem szép.
Teljesen jogos a kérdés, hogy miért épp a Halott Pénzt emeltem ki. Nos egyszerűen azért, mert éppen ez ment a rádióban ma már nem tudom hányadszor... de ugyanígy felsorolhattam volna még jó néhány másikat, majd terítékre kerülnek azok is.
Igazából arra próbálok rájönni, hogy az emberek ezt azért hallgatják, mert ez a trend, ezt tolják az arcukba a rádiósok és ha értelmes zenekarok mennének a petőfin akkor az átlagember is értelmesebb zenét hallgatni vagy azért hallgatják ezt mert tényleg tetszik nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!