A svájci albánok is olyan alja kritikán aluli viselkedésű emberek mint az albán albánok? Vagy ők már képesek voltak integrálódni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 22. 21:12
2/8 anonim válasza:
hála a jó istennek hogy nincs magyaroszágon migráns
3/8 anonim válasza:
Miért, az albán albánok nem tudtak integrálódni Albániában?
4/8 A kérdező kommentje:
Egyszer tapasztaltam milyen egy nálunk lévő...na annál szerintem a szomszéd malacai is különbül tudtak viselkedni.
2018. jún. 22. 21:38
5/8 anonim válasza:
az albánnak albániában nem kell integrálódni mert oda való a több i közé
de hogy ne sértsük meg az albánokat ...az az igazság hogy az összes migráns ilyen
7/8 anonim válasza:
de hogy ne sértsük meg a bajorokat, svábokat ...az az igazság hogy az összes germán ilyen.
8/8 anonim válasza:
Svájc nem tagja az EUnak, ők nem engednek be bevándorlókat.
Illetve el lehet nyerni az állampolgárságot, ha valaki kap tartózkodási és munkavállalási engedélyt, mondjuk a cég megkéri neki és huzamosabb ideig ott él, de vizsgáznia kell a kanton történelméből valamely hivatalos nyelven, de öt, tíz évig (nem tudom pontosan) csak vendégmunkás lehet.
Ha szemétkedik, akkor egyből kivágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!