Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi Rihanna sikerének a titka?

Mi Rihanna sikerének a titka?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Amikor befutott, elképesztően kívánatos, egzotikus, szokatlan külsővel rendelkezett.

Emellett valóban kellemes, jellegzetes hangszínnel bír.

Nyilván nem kerülte el a szerencse sem, illetve Jay-Z bizonyára jelentős összeget költött a marketingjére, Ő fedezte fel.

2018. jún. 21. 12:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! És szerinted ez a rosszlányos viselkedés, csak marketing, imidzs, vagy tényleg ilyen a magánéletben?
2018. jún. 21. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a valóságban is heves vérmérsékletű, "rosszlányos", persze ez csak tipp! :)
2018. jún. 21. 13:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. jún. 21. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
Néger, tehát heves vérmérsékletű.
2018. jún. 21. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
És ezt most nem rosszból mondom, hanem tényleg így van.
2018. jún. 21. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Az első két albumánál egzotikus volt, ezt a karibi vonalat nem nagyon tolta addig senki.

Aztán sikerült csinálni belőle egy Britney-utánzatot, de onnantól meg beleöltek egy halom pénzt, és azzal mindent el lehet adni.

2018. jún. 21. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
"Please don't stop the music":)
2018. jún. 21. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy különleges, gyönyörű, jó dalokat írtak neki, jó előadó.

Eleinte nagyon bájos volt és visszafogott, mai napig emlékszem, mikor néztem a vele készült feliratos interjúkat az mtv-n. Akkor tűnt fel, hogy lehet valaki ennyire szerény és gyönyörű is.

Persze azóta nagydumás nő lett, ami sokat dobott a karrierjén és szerintem ahhoz képest amit elért nagyon tisztességes mindenkivel.

Meg nem utolsó sorban jó üzletasszony, törtető személyiség, nem éri be csak mindenből a legjobbal.

Ha valami nem tetszik neki, azt sem rejti véka alá, így mindig felhívja magára a figyelmet valamivel.

Szerintem kellőképpen talpra esett ő ahhoz az élethez, amit él.

2020. aug. 11. 02:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég vicces dolgokat hoz az élet, Rihannát eleinte csak amolyan mellékprojektként futtatták, Jay-Z kiadója eredetileg Teairra Marie-t szánta tinisztárnak, aztán így alakult :)
2020. aug. 11. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!