Melyik országokban élnek szerintetek a legszebb, illetve a legkevésbé szép lányok?
Figyelt kérdés
A legszebbek szerintem a szerb,ukrán és magyar lányok.Nekem a legkevésbé az angol,francia,román ás osztrák lányok tetszenek.2010. jún. 16. 19:22
11/13 schocko válasza:
Én nem éppen a kamionos útvonalak mellett található lányokra gondoltam... Nekem a sötétebb hajú lányok tetszenek, tehát az északi országok máris estek, az oroszoknak csodásak az ajkaik, a szerbek valóban nagyon szépek, egy szabadkai vagy egy szegedi discó felhozatalát nem lehet egy napon említeni, Magyarországon a délkeleti, keleti részen láttam legszebb lányokat, valami elképesztően csábos ajkaik vannak, de ha igazán a legszebbet keresném, akkor Romániába mennék, sötét hajúak, nem annyira magasak, mint az északiak, viszont a magyaroknál magasabbak, szép alakjuk van és az arcuk lehet karakteres is, viszont gyönyörűen karakteres tud lenni...meg kell nézni Di Caprio csaját, vagy Dan Balan klipjeiben a lányokat, na valami olyasmik élnek ott
12/13 anonim válasza:
Shocko! Elég nagyfokú szűklátókörüségre utal hogy azt gondolod, egy kamionos az utat és az út szélét látja csak egy országból. Nos, a valóságban a lerakókon az irodaházakban ügyeket intéz a fuvar leadásával kapcsolatban, tankol, bevásárol(áruházban),hétvégén ha van kedve akkor várost néz,szóval rengeteg emberrel kerül kapcsolatba minden egyes fuvar során. Hidd el, rengeteg Román nőt lát láttam, és rögtön tapasztaltam hogy Európa legrondább női populációjával rendelkeznek. A férfiak is kimondottan rondák, és a nőköz hasonlóan igénytelenek. Lenőtt haj, nyúzott arc, piaci bőrkabát amerre a szem el lát...Egy igazi románt csak a szakértő szem tudja megkülönböztetni a cigányoktól, de ha neked az tetszik, akkor jó szórakozást hozzá.
13/13 anonim válasza:
Leonardo DiCaprio Román nőjéhez pedig ennyit tudok hozzáfűzni: [link]
Más forrásból:
"Egy ideje már kereste előző modell barátnője, a szintén Victortia' Secrets fehérnemű-manökenként híressé vált Erin Heatherton utódját, és a hírek szerint Palvin Barbara lehet a következő kedvese, miután a színész vadul csapja neki a szelet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!