Nalunk a faluban
- 12-13 evesen szulnek
- 16 evesen eskuvo
- max 6 osztalyt vegeznek
- a folytonos karomkodas, ciganybeszed. Pl dikk, more, zsámo
- babakocsiban lopnak fat
#1:
Ezek szociális/kulturális jellemzők, nem rasszjegyek! :)
Én úgy vettem észre, nincsenek egységes rasszjegyeik (somogyi, baranyai, tolnai, budapesti cigányságot elnézve, velük kerültem eddig ilyen-olyan módon kapcsolatba).
A barnább bőr lehet a legegységesebb, de vannak szinte teljesen fehér bőrű cigányok is. Cigány nőknél vettem észre, hogy gyakoriak a kimondottan sasorrúak, mellé inkább kerek arc társul. Aztán vannak a szemből a "macisajt-tábla" arcúak (csúcsára fordított háromszögre emlékeztet az arcuk körvonala - olyan belső-ázsiai jellegűek). Férfiaknál is nagyon vegyes a kép, az, hogy izmosak, baromság, ugyanúgy vannak közöttük kigyúrtak, szálkásak, átlagosak és zsírosan szétfolyók is, mint a magyarok között.
Egységes fizimiskájuk azért nem is lehet szerintem, mert ők is rendesen elkeveredtek azokkal az eurázsiai népekkel, akik mellett éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!