Mi a véleményetek erről az emberről? Azon kívül, hogy anyagias.
-Kritizál mindenkit, ki hogy van felöltözve, hogy néz ki. Még a szegényeket is.
-Két éves gyerekének megtanította, hogy a cipője Nike, szandija Adidas és a gyerek mutatja mindenkinek, ő meg ámuldozik, milyen aranyosan mondja!
-Tudom, hogy cigány, mégis kivétel nélkül bántja, szidja, megszólja őket, mintha ő nem lenne az.
-Ha vesznek valamit a lakásba, mindig előtte pózoltatja a gyereket, aztán felteszi az Iwiwre a képet.
-Tele vannak hitellel, mégis játsza a jómodút, inkább nem esznek, de az igényekből nem adna lejjebb.
Szerintem az lehet vele a baj, hogy:
1. Így nőtt fel, megszokta, hogy kényelemben él, és nem tudja mellőzni a luxust.
2. Szegény családban nőtt fel, és ahogy akadt egy kis pénze, luxusra költi, mert idáig erre nem volt lehetősége
:) de ez csak egy vélemény, a sok közül:)
Két szó:
Buta,primitív:)
Sajnálom,de jobb szavakat nem találok az ilyenre,nekem is van ilyen ismerősöm......
Tudom, hogy szegény gyerekkora volt, mert mondta. Én arra gondoltam, hogy talán mindig is irígykedett a gazdagokra, olyan szeretett volna lenni, mint ők. Lehet el volt nyomva, talán csúfolták is, kisebbségi érzése miatt úgy gondolja, hogy csak így ér valamit, ha jómódú.
Nincs stílusa, nem számítanak a belső értékek, csak a pénzre megy. Ezt nem feltételezés, hanem én így látom.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!