Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az emberről? Azon kívül, hogy anyagias.

Figyelt kérdés

-Kritizál mindenkit, ki hogy van felöltözve, hogy néz ki. Még a szegényeket is.

-Két éves gyerekének megtanította, hogy a cipője Nike, szandija Adidas és a gyerek mutatja mindenkinek, ő meg ámuldozik, milyen aranyosan mondja!

-Tudom, hogy cigány, mégis kivétel nélkül bántja, szidja, megszólja őket, mintha ő nem lenne az.

-Ha vesznek valamit a lakásba, mindig előtte pózoltatja a gyereket, aztán felteszi az Iwiwre a képet.

-Tele vannak hitellel, mégis játsza a jómodút, inkább nem esznek, de az igényekből nem adna lejjebb.

2010. jún. 16. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mérhetetlenül buta embernek tartom az ilyet, ennél rosszabb jelzőket nem szeretnék aggatni rá, hiszen személyesen nem ismerem! Ha az én közvetlen környezetemben lenne ilyen, valószínűleg inkább megpróbálnék beszélni vele arról, hogy inkább rendezzék a hiteleiket, utána éljenek "nagy lábon", de valószínűleg ez teljesen fölösleges, csak én lennék az irigy... :) Egyszerűen nem kell tudomást venni róluk, csinálja úgy ahogy neki tetszik. Mutogathatja hogy mennyi pénze van, hogy ha egyszer mindenki tudja róla, hogy mennyi is az az annyi...
2010. jún. 16. 12:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehet vele a baj, hogy:

1. Így nőtt fel, megszokta, hogy kényelemben él, és nem tudja mellőzni a luxust.

2. Szegény családban nőtt fel, és ahogy akadt egy kis pénze, luxusra költi, mert idáig erre nem volt lehetősége

:) de ez csak egy vélemény, a sok közül:)

2010. jún. 16. 12:40
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Két szó:

Buta,primitív:)

Sajnálom,de jobb szavakat nem találok az ilyenre,nekem is van ilyen ismerősöm......

2010. jún. 16. 13:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szegény gyerekkora volt, mert mondta. Én arra gondoltam, hogy talán mindig is irígykedett a gazdagokra, olyan szeretett volna lenni, mint ők. Lehet el volt nyomva, talán csúfolták is, kisebbségi érzése miatt úgy gondolja, hogy csak így ér valamit, ha jómódú.

Nincs stílusa, nem számítanak a belső értékek, csak a pénzre megy. Ezt nem feltételezés, hanem én így látom.

Szerintetek?

2010. jún. 16. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sznob, önbizalomhiánya van.
2010. jún. 16. 15:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Sznob! Ez az! Eddig nem igazán tudtam pontosan mit jelent a szó, most megnéztem és teljesen az illetőre vall!! Nem is tudtam, hogy erre a viselkedésre van egy ilyen pontos meghatározás :-) Mármint nem foglalkoztatott eddig.
2010. jún. 16. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egoista.
2010. jún. 16. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy felszínes.
2010. jún. 16. 20:18
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem Gyozikenek a leirasa ez? Az anyagi reszt felreteve, bar o es a felesege is panaszkodnak, hogy nincs eleg es tudtommal eloszeretettel hasznalja masokra a cigany szot derogativ ertelemben, mikozben o is az, a felvagasrol meg nem is kell szolni. Szoval olyan embernek kepzelem el, mint Gyoziket.
2010. jún. 16. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember nem sznob, a sznobsághoz hozzá tartozik, hogy az illetőnek legyen stílusa, stb., de ez csak nagyzolás, kivagyiság. Megvesz mindent, amiről azt gondolja, hogy az menő, mert drága. Miközben igazából nem is engedheti meg magának. De azért a látszatot fent kell tartani. Kirakat-ember.
2010. jún. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!