Mennyire ciki az, ha egy férfi közterületen póló nélkül fut?
Bocs, de ezen nevetek:
"és van aki a tevékenységét (kapálás, evés stb" 😂 szinte látom ezeket a tevékenységeket magam előtt meg ahogy megszakítják.😂
Hol futsz egyébként? Én pl. ha egy nagyobb zöld területen látok ilyet nem foglalkozok vele max ha jó a látnivaló. 😉 De városban, belvárosban talán gáz.
Mostanában már többnyire a II. kerületben futok, de néha a XIII-ban is a Duna-parton, a Római-parton, a Margitszigeten, és sokfelé terepen.
A tevékenység megszakítása tényleg látványos sokszor. Kapál a néni, majd amikor meglát rátámaszkodik a kapára, és tátott szájjal néz. Ugyanez van, ha valaki eszik vagy iszik egy teraszon.
Vannak a sportáruházakban jó minőségű,könnyed anyagú,de szellőző pólók.
Nálunk vidéken (kisvárosban,ami egyébként megyeszékhely,de nevetséges) nem igazán látni ilyet,aki póló nélkül futna,pedig sokan kimennek a Városligetbe.
Talán néha látok egy-két 40+-ost félmeztelenül futni,de hát közel sem olyan edzettek,mint te. :D
Szerintem próbáld meg azt a pólót.Hiába,biztosan jó a felsőtested,de szerintem azért mégsem örülnek az anyukák,hogy ott állnak az ovis gyerekkel,aki megkérdezi,miért vagy pucér. :D
De igazából ez Pesten elfogadott.Ha többen megemlítik neked,hogy kéne egy póló a kockáidra,akkor esetleg megkímélheted őket attól a szörnyű látványtól. De szerintem amúgy menjél futni nyugodtan úgy.
Üdv,egy szellőző pólós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!