Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó kamu kérdéseket...

Miért jó kamu kérdéseket feltenni?

Figyelt kérdés
Miért jó álproblémákat kitalálni és azzal rabolni mások idejét és kihasználni a segítő szándékukat?
2010. jún. 16. 02:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Több válasz is lehetséges. Unatkoznak, ezzel múlatják az idejüket. Szeretnének minél előrébb kerülni a toplistán, ugyanis a kérdésért és a válaszokért is pont jár. Igazából, én szívesen eltörölnék minden kamukérdést és trágár vagy sértő választ, de ezt nem lehet sajnos. Nekem is sokszor válaszoltak olyat, ami teljesen off volt, köze nem volt a kérdéshez, csak mindenáron írni akartak valamit. Vagy letoltak, mert fel mertem tenni, egy nekem fontos és komoly kérdést.

De ugyanez igaz a másik irányból is, és még csak nem is a humor kategóriára gondolok. Majd' az összes kategóriában találkoztam olyan kérdéssel, amiről később kiderült, hogy csak kitaláció. És még ki is emelik, az igazán fontos kérdések meg eltűnnek a süllyesztőben.

2010. jún. 16. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Miért jó ilyen fölösleges kérdéseket feltenni?
2010. jún. 16. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:
A jövő hoax-fejlesztői tanulják, hol a határ.
2010. jún. 16. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__652102-..

nekem jólesett feltenni ezt a lüke kérdést, jópofa válaszokat kaptam, jókat nevetgéltem

szerintem van, aki pillanatnyi jókedvében tesz fel értelmetlen kérdéseket, persze rengeteg a bunkó alak is

szal nem tudom, miért

2010. jún. 17. 05:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves Miau! A te kérdésed aranyos volt, de te jó helyre raktad, és nem oda vagy úgy, mintha tényleg igaz lenne.
2010. jún. 17. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Miau vagyok, köszönöm, jólesett, amit írtál nekem
2010. jún. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!