Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan írjak könyvet? (Már...

MartonEszter kérdése:

Hogyan írjak könyvet? (Már van egy vázlaz a fejemben, de hogy kezdjek hozzá? )

Figyelt kérdés

2018. jún. 2. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá a hópehely-módszerre, viszonylag könnyen meg lehet írni vele bármilyen nagyobb történetet. Persze csak akkor lesz könnyű, ha valóban a teljes történet megvan a fejedben, nem csak az eleje (amikor a főhőst belehelyezed abba a világba, ahová szántad) meg a végkifejlet, a kettő között pedig csak a "mindenféle kalandokba keverednek" létezik, mert akkor ezzel a módszerrel is nehéz feladat lesz.

2018. jún. 2. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Aki írói vénát érez magában, az nem szokott ilyen kérdést feltenni, hanem nekiáll írni. Inkább olvass. Én most Kuncz Aladár Fekete kolostorát olvasom. Ajánlom neked is. Ha úgy érzed, tudnál ilyen szinten írni, akkor kezdjél neki. Ha nem, akkor inkább olvass!!! A szókincsed is bővül általa.
2018. jún. 3. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Vagy olvasd el Tolsztojtól az Anna Kareninát. Vagy egy mai írót is említek: Fábián Márta: Emma szerelme. Nekem nagyon tetszett.
2018. jún. 5. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából már többször is elkezdtem, de mindíg mikor újra átolvastam, rájöttem hogy nem is így akartam. Szóval valami gyakoati tanács kól jönne.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. júl. 14. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!