Mit gondoltok Pelsőczy Réka színésznő véleményéről, aki szerint a metoo mozgalom a férfiak kiherélése?
"Lényegében kiheréljük a férfiakat – én ebben nem szeretnék részt venni… Egy férfinak mindig is dolga volt, hogy hódítson, és most hirtelen bűnnek kikiáltani azt, ami eddig teljesen normálisnak számított, és meghurcolni ezért – ettől nekem inkább hányingerem támad.”
Aha, csak már ebben is a ló túloldalára estünk!
Egy bók, vagy ha a férfi felsegíti egy nő kabátját, már szexuális zaklatásnak minősül, ha a nő annak kiálltja ki.
Az ezzel nem egyetértő nők nem a megerőszakolásukra vágynak, még ha neked ez hihetetlen is!
ma 15:53
???
A metoo nem erről szól, hanem kőkeményen megzsarolt nőkről. Megduglak esetleg leszopsz vagy nincs munka, válassz. Remélem ha az anyukád/kislányod/feleséged kap ilyen ultimátumot is ilyen lazán veszed majd a témát.
Miről beszélsz?
MINDENFÉLE szexuális zaklatást magába foglal, még azt is, ha egy férfi ráteszi a kezét egy nő hátára és azt is, amit te írsz. Olvass már utána!
Ezért írtam amit írtam és fenntartom a véleményem, hogy arra alkalmas nők körében ez visszaélésre adhat okot.
Ahogy már volt is erre példa.
"Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb..." (József Attila)
"MINDENFÉLE szexuális zaklatást magába foglal, még azt is, ha egy férfi ráteszi a kezét egy nő hátára és azt is, amit te írsz."
Ez nem igaz. A számos nő között aki kiállt a történetével a kampányban egy sem volt aki ilyen jaj rátette a kezét a vállamra hülyeséggel jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!