Az utánvétes csomagkiszállító futároknak nem baj a kiaprózás?
Hogy problémáznak-e vagy sem, az az ő bajuk. Ha nem tetszik, menjenek el a pénz nélkül...
Az ilyen szégyenteljes bandát csak úgy lehet megrekcumozni, hogy minden egyes alkalommal felhívjuk a munkahelyét és reklamálunk a késésért, udvariatlan viselkedéséért, csalási próbálkozásáért (eljátssza, hogy nincs visszajárója). Talán maga a vezetőség is megembereli magát és esetenként fejmosásban részesíti ezeket a bunkó, de jólétre vágyó szemeteket.
Lehet én vagyok fukar de sose adok futárnak plusz pénzt csak akkor ha esetleg nem tud vissza adni.De általában igyekszem előre kiszámolni hogy ne keljen szórakozni a pénzzel úgy mint te.
Az étel futárok azok mások főleg hogy 1-2 ember jön csak így azért adok valamennyi plusz pénzt hátha nem köpködik szét a kaját...:D
Emeleten lakom,
- ha fölhozza, adok borravalót,
- ha nem hajlandó, nem adok,
- ha akkor jön, amikor éppen valami miatt el kellett mennem, megkeres telefonon és megkérem, hogy várjon pár percet, míg odaérek, adok.
Az volt a tapasztalatom, hogy tudtak visszaadni.Ettől függetlenül, manapság, ha van rá lehetőség valamilyen csomagpontra kérem a szállítást ( pick pack, mol, posta ), mert így nem vagyok annyira a futárhoz kötve, és az átvételre is van kb 1 hetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!