Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legemlékezetesebb...

Mi volt a legemlékezetesebb (osztály) kirándulásotok?

Figyelt kérdés
Persze nem csak osztálykirándulásra gondolok, hanem amit úgy éreztek, hogy nagyon jól sikerült.(család, barát/barátnő, férj, stb)
2010. jún. 14. 16:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet vicces is:)
2010. jún. 14. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Osztály: erdőbe voltunk, pont szalonát sütöttünk.. erre meg jön 3-4 láncfűrészes pasi rohanva felénk.. mi meg nem tudtunk mit csinálni futottunk és siktoztunk,Mindenki piásan volt.. Ofő meg jót röhögöt ő tervezte az egészet. hajnalba)
2010. jún. 14. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
7 v.8. osztályos voltam és szerelmes voltam az egyik osztálytársamba.Persze neki más lány tetszett,de azért tök jó volt h. 2 napig láthattam+együtt mentünk haza.Na meg azon a kiránduláson volt az h. palacsintát kaptunk vacsira és azokat amit a többiek nem ettek meg, mind én ettem meg, nagyon fincsi voltSzóval vagy 20-30 palacsintát biztos be pakoltam a pocimba :-)
2010. jún. 14. 16:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Jujj ez a láncfűrészes nagyon jó:D

Nem fájt a hasad a sok palacsintától?

Osztály:Talán hetedikesek lehettünk, mikor Várgesztesre mentünk. Az osztályfőnökön kívül a némettanár jött velünk, akit nagyon nem szerettünk. Galériás volt a szállás(várban) a fiúk lent, a lányok fent).3 zuhanyzó volt összvisz, így hármasával lehetett bemenni.a fiúk meg folyton benyitogattak, és egyszer azt hitték a lányok vannak benn, közbe a némettanárnő:D

2010. jún. 14. 16:24
 5/9 anonim válasza:

Az egyik a tavalyi(7.-es),amikor Miskolctapolcára mentünk a Barlangfürdőbe,meg kalandtúraparkba,Hollóstetőn éjszakáztunk,majd másnap Kékestető és az aggteleki cseppkőbarlang,majd haza Berkenyére(Nógrád megye).Busszal mentünk.

A másik az idei,vonattal mentünk Királyrétre,és onnan 3 és fél órás túra föl a Nagy Hideg-hegyre!Patakokon át,sár is volt,meleg,fülledt idő volt,és nagyon elfáradtunk.Aztán fönn volt a szállásunk a Nagy Hideg-hegyen,kitomboltuk magunkat rendesen,aztán másnap még Csóványosra mentünk,és onnan 2 óra Magas-Tax,ahol a kalandtúrapark volt.Onnan kisbusz vitt minket több fordulóval(28-an vagyunk)le Királyrétre,és onnan haza.Nagyon elfáradtunk,de nagyon tetszett ez a 8.-os osztálykirándulás is!De azért a 7.-es a kedvencem:)

2010. jún. 14. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:
:) Miskolctapolcán mi is voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, (3 napos volt) Csak az egyik napon ellopták a tanárnő táskáját, és a fél délután azzal telt, hogy a miskolci rendőrségnél ülünk, és várjuk a tanárt
2010. jún. 14. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:

2003-ban Révfülöpről átgyalogoltunk páran Kékkútra. Visszafelé a csapat kettévált, öten gyalog mentünk, tízen buszra vártak, és mi, gyalogosok hamarább visszaértünk. És jó sokat ökörködtünk közben.

Meg loptuk a cseresznyét, és a pár fiú nem fizetett strandjegyért, hanem beúszott a kikötő felől. Ez volt az utolsó osztálykirándulás, amin részt vettem.

Azaz, volt alkotáborunk Hatvan mellett, első két nap Pünkösd volt, harmadik nap beszabadultunk a városba piát venni. Esténként meg iszogattunk.

2010. jún. 14. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Tegnap jöttem haza a legemlékezetesebb osztkirünkről :) Siófokon voltunk. Első napra 3-ig kaptunk kimenőt, úgyhogy az osztály leszabadult és elmentünk együtt inni. Közben végig ökörködtünk meg minden és kitaláltuk, hogy ezek után nekünk le kell menni fürdeni (éjjeli 12-kor). Igen ám, de senkin nem volt fürdőruha, úgyhogy nekiálltunk vetkőzni és bugyi-melltartóban mentünk úszni. mindenki fröcskölt, meg röhögött és ölelkezett a vízben, egészen addig, míg észre nem vettük, hogy a tanár a parton állt.... hát igen.... aztán másnap este a tanárral mentünk vissza éjjeli fürdésre XD A másik két nap is állati volt, de nem akarok kisregényt írni, szóval elégedj meg ennyivel :)
2010. jún. 15. 00:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Éjszakai fürdőzéshez mi mindent leveszünk, úgyse látszik a sötétben :-) meg ölelkezni is jobb úgy.
2011. febr. 16. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!