Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy London a második...

Az igaz, hogy London a második legnagyobb magyar város?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 01:38
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nem tudom mennyi lehet a valós szám, de szerintem úgy 600-700ezer körüli magyar él ott, persze ezt nem csak Londonra értem, hanem egész Angliában. A legtöbben oda tartanak a fiatalok közül, aztán még Ausztria és Németország is nagyon népszerűek és Hollandia, de Angila bőszen vezet. Ismerek 50 éves embert is, aki fogta magát és kiment, azóta is ott él és nem bánta meg. Idehaza egyre inkább ellehetetlenítik azokat, akik nem a fidesz pártállam csicskásai. Már csak nekik hagynak életteret és aki nem nyal be nekik eléggé, azt ellehetetlenítik és kényszer-deportálják. Megvannak erre a régen is bevált módszerek. Semmi nem változott itt 56 óta, csak más arcok lettek a régiek helyett.
2018. máj. 15. 13:32
 22/24 anonim ***** válasza:

[link]

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy stimmel az a háromszázezer körüli szám. Most a portfólió "csak" 250 ezret számol, de a nagyságrend az amiről beszéltünk korábban.

Amit 48%-os írt, hogy csak 30-40 ezer az hülyeség, ahogy az is, amit a 21-es választ jegyző, hogy 600-700 ezer. A 600 nagyjából jó csak az egész EU-ra.

2018. máj. 17. 11:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a brit miniszterelnök hülye, mert ő közölte ezt az adatot az itteni látogatásánál. Nyiván a portfólió is oskabbnak hiszi magát, mert ezt valamiért nem fogadja el (akkor a töbit meg miért?). Csak soha nem derül ki, hogy honnan jönnek ezek a hasraütéses számok. Amúgy felhívom az utolsó kinkelő figyelmét arra, hogy a cikkben egy büdös szó nincs a londoni magyarok számáról.
2018. máj. 17. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Ahogy említettem korábban nem minden Nagy-Britanniában élő és dolgozó magyar fut az ottani nyilvántartásban.

Az pedig evidencia kéne, hogy legyen, hogy a külföldi munkavállalók nem a kétezres lélekszámú városkákban vannak foglalkoztatva pár au pair kivételével. Magyarok is jellemzően olyan szektorokban dolgoznak, amik a nagyvárosokban koncentrálódnak, ahogy Magyarországon is Pesten dolgozik a legtöbb külföldi, és nem Baktalóránházán. A londoni magyarok teszik ki a Nagy-Britannia-i magyarok felét (szerintük kinti magyarok szerint) ha szigorúan vesszük a 250 ezres számot, akkor annak fele 125 ezer, akkor nem a mássodik legnagyobb város csak az ötödik-hatodik Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged és Miskolc után.

2018. máj. 17. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!