Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek komolyan vesznek...

Orihime Inoue kérdése:

Szerintetek komolyan vesznek pl a H&M-nel egy 15evest aki oda menne nyáron dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 16 leszek ősszel és azt olvastam 15 évesen dolgozhatok nyáron. A H&M nél nagyon szívesen dolgoznék de nem tudom mennyire vennének komolyan, mennyi esélyem lenne? Előre is köszi a válaszokat:)

2018. máj. 5. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
16 a korhatár,szóval ezen a nyáron még nem tudnál dolgozni sehol,max rokonoknak segíteni házimunkában.
2018. máj. 5. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam h szülői engedéllyel lehet 15 évesen de őszintén szólva még így sem vagyok biztos benne
2018. máj. 5. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:

szia, az első rosszul tudja, 15 éve kortól tudsz menni nyári szünetben !!

figyi ez úgy müködik, h diakszövetkezeten keresztül tudsz menni. tehat a h@m ben nem lattam soha h ott szerződésben állnanak. mekibe tudz menni. kfc-burger king. vagy csomagolasi melók vannak.a nagyon diakszövetkezeteket kell megkeresned, és ott mondjak meg a lehetőségeket.de ezt mi hamarabb intezd mert tele vannak. a lanyom is 15 és mot megy nyáron a mekibe.

2018. máj. 5. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
bocsi a helyesírási hibákért elgépeltem. szülői beleegyezéssel tudsz menni nyáron!
2018. máj. 5. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ 😊
2018. máj. 5. 21:20
 6/8 anonim válasza:
73%

Szia!

Igenis van lehetőség H&M-ben dolgoznod diákként, elviekben 15 évesen is. Az Eu Diákok állnak kapcsolatban a H&M-mel, ha bemész személyesen hozzájuk, szerintem fognak tudni segíteni. Gyakorlatban viszont nem tudom ez a cég mennyire szeret kiskorúakat alkalmazni, mert ugye ott fontos tudni kasszazni, amit csak 18 éves kortól fogsz tudni, de egy próbát megér.

A fentebb írtak is igazak, Én mekiben dolgoztam egy jó ideig diákként, és tavaly nyáron sok 15 éves gyerek dolgozott nálunk.

Annyi a bibi, hogy a H&M későn utal az Iskolaszövetkezetnek, így nem ritka, hogy az ott dolgozó diákok 17.-én kapnak fizut, ráadásul kevesebbet keresel diákként mint az ott dolgozó állandósok. Pedig ugye pont a diakmunka lényege, hogy tőled kevesebb adót vonnak, így jobb pénzt kapsz. H&M-ben nem.

2018. máj. 7. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem fogsz tudni menni, ugyanis kasszázni kell, amit 18 év alatt nem lehet.
2018. máj. 7. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon sokat segítettél 😍❤❤❤
2018. máj. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!