Akinek van piercinge, fültágítója, miért van?
Nekem nincs, én irtózom ettől, de 2 ismerősöm nevében beszélhetek. :D
Mindkettőnek van bőven piercingje, fültágesz pedig csak egyik fülben.
Az egyikőjük belemerült a punk stílus világába, pár hónap alatt néztem, ahogy teljesen átlagos gyerekből vörös hajú, piercinges, fültágeszes tetovált punk lett. :D Értelmes választ erre a változásra nem tudott adni, azt mondta szimplán tetszik neki, az első pc jó érzés volt, mert mindig tudta birizgálni, a többi meg emiatt jött. :P A fültágítói általában mintásak, pentagrammás vagy élet fája minták, esetleg művérrel teletöltött átlátszó fültágítót hord.
A másiknak a volt párja miatt lettek ilyen vágyai, aki metalhead szubkultúrába tartozott és tele volt szúrva vassal. Ez megtetszett az ismerősömnek és ő is elkezdte szeretni a piercingeket, aztán annyira belemerült ő is ebbe a kultúrába, hogy nem akart kijönni belőle.
Egyikőjüknél sincs jelentése sem a piercingnek sem a fültágítónak, szimplán tetszik nekik.
Tetszik, szeretem őket.
Pl a kis hájacskás hasam sokkal jobban szeretem azóta, hogy egy csinos kis ékszer van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!