Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akinek van piercinge, fültágít...

Akinek van piercinge, fültágítója, miért van?

Figyelt kérdés
A fenti kérdésre szeretnék válaszokat, előadást tartok a testmódosításokból, és gondoltam felteszem itt a kérdést. Mi az, ami vonzott a piercingben, fültágítóban, mi volt az indíttatás? Mit szimbolizál neked?

2018. máj. 2. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs, én irtózom ettől, de 2 ismerősöm nevében beszélhetek. :D

Mindkettőnek van bőven piercingje, fültágesz pedig csak egyik fülben.

Az egyikőjük belemerült a punk stílus világába, pár hónap alatt néztem, ahogy teljesen átlagos gyerekből vörös hajú, piercinges, fültágeszes tetovált punk lett. :D Értelmes választ erre a változásra nem tudott adni, azt mondta szimplán tetszik neki, az első pc jó érzés volt, mert mindig tudta birizgálni, a többi meg emiatt jött. :P A fültágítói általában mintásak, pentagrammás vagy élet fája minták, esetleg művérrel teletöltött átlátszó fültágítót hord.

A másiknak a volt párja miatt lettek ilyen vágyai, aki metalhead szubkultúrába tartozott és tele volt szúrva vassal. Ez megtetszett az ismerősömnek és ő is elkezdte szeretni a piercingeket, aztán annyira belemerült ő is ebbe a kultúrába, hogy nem akart kijönni belőle.

Egyikőjüknél sincs jelentése sem a piercingnek sem a fültágítónak, szimplán tetszik nekik.

2018. máj. 2. 20:08
 2/7 Metionin ***** válasza:
Nekem a tragusomban van, azért csináltattam mert tetszett és szeretem birizgálni. A piercinghez nekem nem kellett olyan nagyobb elhatározás, mint pl. a tetkókhoz, egyszerűen akartam egyet és lőn.
2018. máj. 2. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Tetszik, szeretem őket.

Pl a kis hájacskás hasam sokkal jobban szeretem azóta, hogy egy csinos kis ékszer van benne.

2018. máj. 3. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
17 voltam amikor a jobb fülbevaló lyukam folé még 4 lyukat szúrattam. Akkoriban a feltűnőség miatt. Volt, hogy hatalmas kígyó és pók fülbevalókat hordtam. Azóta eltelt pár év és a kamaszkornak vége. A fülbevalókat lecseréltem talpas piercingre amit kényelmes hordani és arany meg ezüst színű bogyó van benne amire már az elegáns jelzőt is rá lehet mondani. Egyik nap megláttam egy férfit akinek egy mikrodermál volt a füle mögött. Egyszerre volt feltűnő és visszafogott. Egy hónapra rá megcsináltattam én is ugyan oda. A fültágítókat sokáig igénytelennek tartottam, majd szembetaláltam magam olyan képekkel ahol nem a szilikon karikát, hanem szép tömöttet viselt a modell. Ekkor már lógós fülbevalót nem viseltem. A 4 felsőbb lyukkal elvoltam, de a legelső lyukba egy picivel nagyobb ékszert akartam. Ekkor rájöttem, hogy a fültágítók pont olyan mintásak mint amilyen fülbevalókat keresek. Így fokozatosan kitágítottam a fülem 10mm-re. Mivel utcára csak tömöttet hordok és legtöbbször valami kőből készültet, így sok embernek fel sem tűnik, hogy fultágító. Most már Angliában élek, itt eleve sokkal elfogadottabb a fultágító. Orrpiercinget nem sokkal a 25 születésnapom után csináltattam. Hirtelen ötlet volt, nem tudom, hogy mi vezérelt, de egy éve megvan és nem bántam meg. Elkezdtem tanulni és a gyakorlatok során laborköpenyben és összefogott hajjal kell lenni. Ilyenkor szépen mutat a microdermal. Kulon nem szimbolizál semmit, inkább csak feldobja a megjelenésemet anélkül, hogy megrökönyödést keltene.
2018. máj. 4. 15:17
 5/7 anonim válasza:
Az, hogy szebbnek, különlegesebbnek látom magam tőle. Talán benne van az is, hogy elég "csinosan" öltözködöm, mármint nem a szakadt cuccok, hanem inkább az elegánsabb fazonok tetszenek, és ezzel valamennyire kompenzálom, illetve elég sajátos stílusom lett..fiatalon kezdtem, a sima lobe piercingeket (5db) 12-13 éves koromban csináltattam. 14 voltam a helixnél, 15 a köldöknél, 16-17 évesen pedig jött az industrial, rook, snug és daith. Engem leginkább az vonz, hogy valamiben más leszek, ez díszíti a testem. Egyiket sem bántam meg, sőt! Amúgy fiúkon is tetszik. 19/L
2018. máj. 4. 20:52
 6/7 akoslucu201312 válasza:
Szia!Nekem igaz nem sok van ezekből jelenleg de tervben van a többi is.Jelenleg egy alagút 12mm fültágítóm van és orr piercingem ja ha még az számít kék hajam.Ha hiszitek ha nem átlagos vagyok nem szippantott be a metal,punk stb kultúra.Számomra ez szimbolizálja a megnyugvást.Ahogy meglátom ezekkel magam nyugodt leszek szépnek érzem magam picit másnak de mégsem a kirívóan másnak.Alap járaton nincs egy óriási önbizalmam de ha ilyen vagyok akkor szépnek látom magam és tudjàtok ha magatokkal megvagytok elégedve békében vagy magaddal akkor mások is látják.
2018. máj. 7. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem szimbolizált semmit,tetszett,ennyi. Nekem jobban tetszettek azok az emberek akiknek volt fültágítójuk (nem túl nagy) ezért én is szerettem volna. Meg hát úgy az egész metalcore-os stílus,még akkoriban. Azóta csak egy kisebb tágesz maradt.
2018. máj. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!