Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed egy magas,...

Mi a véleményed egy magas, karcsú, szőkés hajú, szolis (nem túl), műkörmös lányról?

Figyelt kérdés
Egyből beskatulyázod, vagy látsz rá esélyt, hogy nem egy üresfejű valaki? Kort és nemet is kérnék :)
2010. jún. 13. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:

erős fenntartásokkal látok némi esélyt

30f

2010. jún. 13. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek az ilyen lányok-külsőre.Általában sajnos sok köztük a beképzelt,felszínes-de adnák neki egy esélyt ,és csak akkor mondanák róla véleményt, ha megismertem. 22/f
2010. jún. 13. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Külső alapján sosem skatulyáznék be senkit.

23/F

2010. jún. 13. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lányként vagy fiúként?:D

A fiúk általában szoktak rá esélyt adni, ha nem is ezzel az eredeti szándékkal...

5/10 anonim ***** válasza:
100%

Véleményt kértél, kapsz, és ne haragudj. Előre is bocsánat, hogy megsértelek:

Nem szeretem az ilyeneket. Én ránézésre butának gondolom őket. Ha valami oknál fogva beszélgetni kezdenék vele, és rájönnék, hogy van egy kis esze, elismerném a hibámat, de mivel nem szoktam ilyenekkel beszélgetni, ezért nem tudom, hogy hibásan látom-e az egészet.

6/10 A kérdező kommentje:
Nem sértesz meg, (bizonyításképp pontozok felfele mindenkit), amúgy fiú vagyok :) és sokféle ember véleménye érdekel!
2010. jún. 13. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el külső alapján. De nem szívesen beszélek ilyen emberekkel, mert ők sem velem, ők skatulyáznak be egyből. Nekem ez a tapasztalatom...
2010. jún. 13. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt leírás alapján nem lehet megmondani:Lehet pl ilyen undoritó kinézetű(sajnos ez a gyakoribb):

[link]

2010. jún. 13. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

18:31 vagyok

Nem fejeztem be. Szóval aki ebbe a kategóriába tartozik, attól nem akarok semmit, nem érdekel mennyire okos, mert egyszerűen gusztustalannak találom és soha nem mutatkoznék vele.

2010. jún. 13. 18:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Neem :D direkt írtam, hogy nem agyonszolizott, csak barna. Meg nem ijesztő, nem tetovált szemöldök, meg felfújt száj.
2010. jún. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!