Nálunk lesz még valaha ilyen szabadság vagy az utálkozás kódolt és 20 év múlva se?
Az a legdurvább az egészben, hogy állítólagos harmadik világbeli országokban sorra azt látom, hogy nagyságrendekkel előrébb vannak, és még sokkal gyorsabban fejlődnek, mi meg mintha csak visszafele mennénk.
Fog ez változni vmikor?
Sztem halál aranyosak, de kinek mi a véleménye?
https://www.youtube.com/watch?v=EgbumW5Z_W0
"Szerintem ha a genetika lenne felelős a melegek létezéséért, akkor már rég kihaltak volna, mert egymással nem tudnak szaporodni."
Az öszvérek sterilek, tehát nem tudnak szaporodni. Viszont még nem haltak ki, mivel egy öszvér létrejöttéhez nem két öszvér, hanem egy ló és egy szamár szükséges. Tehát amíg ló és szamár létezik, addig van öszvér is, még ha utóbbi önmagában szaporodásképtelen is.
A melegek nem két meleg, hanem két hetero ember párosodásából születnek, így amíg heterók vannak, addig melegek is lesznek, soha nem fognak kihalni.
"Ha viszont a környezeti behatásra lesznek melegek, akkor félő hogy ez egyfajta trenddé válik majd, és menő lesz melegnek lenni..."
Te heteróként tudnál pusztán divatból f**zt szopni, sp*rmát nyelni és egy szőrös férfis*gget csókolgatni? Serdülőkorodban képes lettél volna rá, csak hogy a többiek menőnek tartsanak? Nyilván nem (ha igen, akkor orvosi eset vagy). Akkor miért gondolod, hogy mások így működnek? Azonkívül a divattrendek jönnek-mennek, így ha melegnek lenni ugyanolyan, mint emósnak, punknak, alternak vagy rockernek lenni, a probléma 10 éven belül megszűnik magától, mivel akkorra már más lesz a divat.
kész vagyok az ilyen hozzáállásoktól :)
"Csak nem kéne ennyire népszerűsíteni, mutogatni magukat, mert egyfajta divattá válik melegnek lenni."
és szal trenddé válik, aha ... hát próbálj meg pár heteró fiút rávenni, h legyen már meleg, annyira nagy divat, kíváncsi leszek az eredményre :)
de komolyan van olyan, aki ezt komolyan gondolja? hogy tudna már "divattá" vagy "trenddé" válni?
most már csak az arányok érdekelnének nagyon, mivel én magam meg vagyok győződve, h vannak nagyon jó fej, nyitott heteró srácok is (szerencsére), akiket ugyan nem zavar pár meleg haver, csak érdekelne, hogy néz ki a %-os összetétel korosztályonként...
Bár vszínű sajnos ezt sose tudom meg :(
Én sem értem az első hozzászólót.
Ha mindenki így szólna hozzá, akkor meg törvényt kell majd hozni, és ráerőltetni a hozzászólókat hogy Normálisan szóljanak hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!