Gyakorlatilag az elmúlt években terorista akcióival mit szeretnének elérni az ezeket elkövető muszlimok?
@Alex Fly
Úgy tűnik még mindig nem sikerül befogadnia az agyadnak, hogy nem az iszlámmal van a gond, hanem a Közel-keleti és afrikai népekkel. Az iszlámot civilizált népek is követik -- mint például az iráni, sőt, néhány európai ország régebb óta muszlim mint amióta néhány másik európai ország keresztény (micsoda kiváló érvként használhatod majd ezt fel, mikor valaki olyan "nacionalistával" "vitázol", akinek az értelmi szintje megegyezik egy retardált kaszakőével) --, de javarészük civilizálatlan, "barbár", és ez nem valamiféle mélyteológiai és metafizikai okból származik, hanem egyszerűen biológiaiból.
Az IQ-juk átlagosan 85-90. A fehér emberé átlagosan 100. A Japánoké és Kína bizonyos területein az átlag IQ 105-106. A fekete afrikaiaké 58-80.
Arról már nem is beszélve, hogy az éppen bevándorlók 12-15%-a KERESZTÉNY, azaz PONTOSAN ugyanabban a nevetséges zsidó kuldusban hisz, mint az itteni fehérmarhák.
Elárulom: ezek a Közel-keleti keresztények pedig éppen úgy erőszakolnak nőket, éppen úgy késelnek és vernek agyon embereket, mint a muszlim társaik. Nem azért, mert keresztények vagy muszlimok -- azért, mert biológiailag Közel-keletiek. Kérdezd meg bármelyik nem agymosott Svédet vagy Angolt, hogy a nem-európai bevándorló keresztények milyenek náluk.
A "múlt század gonosz ideológiáiról" szóló passzív-aggresszív hülyeségeidet inkább hagyjuk, hiszen ezekről még annyit sem tudsz, mint amennyit eddig itt bizonyítottál. A "múlt század gonosz ideológiáira" appelláló neoliberális elhallgattató módszerek egyre kevesebb embernél válnak be, épp úgy mint ahogyan a rasszistázás.
@11: na ez eléggé meredek...
Szóval nem a vallással van a gond, hanem a közel-keleti emberek mind idióta terroristák. Kivétel nélkül...
Na pontosan ezt írtam az előző hsz-ban.
Gondolom az arab tudomány ezek szerint nem létezik...
És jó hogy említetted, hogy akik nőket erőszakolnak, azok is mind közelkeletiek -beleértve a Józsit a szomszédból.
Hiába, csodálatosan egyszerű a birkák élete: csak el kell hinniük az állandóan sulykolt baromságokat és máris minden világos -gondolkodásra pedig nincs szükség. Olyat csak a libsik (jól írtam?) tesznek...
Ja és a zsidók, ofkóz -habár azok is közelkeleti semita népség, ergo alacsonyabbrendű.
Kezdődjön hát az Endlösung!
Az utóbbi hetekben nem találkoztam rajtad kívül nagyobb retardált magyarral. Vagy legalábbis valakivel, aki úgy-ahogy képes magyarul írni.
>>>"Mivel Józsi a szomszédból bűnöző, ezért beengedhetünk több tízezer Közel-keleti bűnözőt. Ne legyél rasszista."
Gratulálok, pœcsköszörű.
"Szóval nem a vallással van a gond, hanem a közel-keleti emberek mind idióta terroristák. Kivétel nélkül... "
Hol állítottam ilyet, te retardált kutya? :) Csak nem sikerül felfogni, hogy mi a különbség az iszlám, mint vallás, a Közel-keleti származás, és az ún. "terrorizmus" között, ugye?
"Gondolom az arab tudomány ezek szerint nem létezik... "
Elhiheted, hogy kevés olyan ember van, aki a valódi Arab és Közel-keleti (tradícionális) kultúrákat -- habár más értelemben nem beszélhetünk kultúráról -- nálam jobban értékeli és becsüli, mivel nem kevés időt töltöttem a tanulmányozásukkal és a róluk való tanulással több onnan származó baráttal. Sőt, a három Ábrahámita vallás közül számomra a szúfi iszlám a legvonzóbb, olyannyira, hogy egy időben még azon is gondolkodtam, hogy felveszem a hitet.
Mi lenne, ha nem közhelyes bäromságokat puffogtatnál? Vajon tudnál-e mesélni nekem az általad emlegetett nagy "arab tudományról", ha nem állna rendelkezésedre a google? Vajon el tudnál-e mondani csupán annyira egyszerű dolgokat, mint a vallási különbségek "a ziszlámon" belül, vagy egyszerűen csak a nagyobb ünnepeket és jelentőségüket, mondjuk egy kis történelmi háttérrel és eredettel?
A kommented többi része csak modernista sikítozás. Se a muszlimok / közel-keletiek, se az európaiak, se az ázsiaiak nem kérnek a fajtádból, és ha hasonló viselkedést tanúsítanál a felsorolt régiókban fekvő legtöbb épeszű országban, hamar börtönben vagy az utcán összeverve találnád magad.
Ennyire kedvelik a "te" "elveidet" azok az emberek, akikről te azt gondolod, hogy védelmezel -- undorodnak tőled, és a fajtádat irtják, mint a pockot. Ez utóbbi alatt pedig a liberalista bohócokat értem, mielőtt még újra belelovallod magad valamiféle mélykeresztényekre hajazó áldat-komplexusba.
@13: ha a stílus maga az ember, akkor menj a közelkeletre migránsnak. Ha valóban olyanok mint írtad, akkor ott kevésbé lógsz ki az intelligenciáddal, ami az írásodból ítélve alulról közelíti egy cserép petúniáét.
Végül is mindegy mit írok, úgysem fogod fel... De a gyúlöletkampány úgy látom célhoz ért.
Az ember maga a stílus -- te pedig, mint ember alatti ember (ahogy minden liberális az, rassztól és származástól függetlenül, ne gondold, hogy veled teszek kivételt), ezt a stílust érdemled.
"Végül is mindegy mit írok, úgysem fogod fel... De a gyúlöletkampány úgy látom célhoz ért."
Az érzés, mikor olyan keményen a helyedre rak valaki, aki nincs beszärva attól, hogy lenácizzák és lerasszistázzák, hogy azonnal "gyűlöletkampányoznod" kell.
>Press F to show respects.
@15: nincs több kérdés...
Ha az alapvető emberi jogoknál -és annak tiszteletben tartásánál- nincs rosszabb és elvetemültebb dolog a Földön, akkormiért élsz ezekkel? Csak nem vagy képmutató is a retardáltságod mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!