Miért zavar ennyire hogy nincs sok követőm az Instagramon? 17/l
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem a követőim száma miatt leszek jobb ember, és hogy ez nem igazán számít, de néha elszomorodom amikor látom, hogy másoknak mennyivel több követője van mint nekem. :( Mit tegyek hogy ne zavarjon?2018. ápr. 2. 10:04
11/13 anonim válasza:
Szia:) bekövetlek, ha szeretnéd:)
13/13 anonim válasza:
Inkább nem is akarom tudni. Meghagyom neked. Te még csak EZEN a szinten vagy. Ennyi. Inkább tanulhatnál, Isten mentsen ettől ugyebár, tudom-tudom. Más módon kéne kiélned a kitűnési viszketegségedet, valami hasznosabb dologgal. Persze nekem nyolc hogy mit csinálsz. Még hogy hasznosabb dolog ? Bocsáss meg félre beszélek, hiszen nincs annál hasznosabb, hogy kinyomod a feneked, csücsörítesz, megmutizod a dekoltázsodat, és egy picit sem zavar hogy sok megvénhedt, lúzer pasi a képeidre veri ki. Ja, tényleg, vagy lehet hogy éppen ezért nem követnek sokan, tessék nekilátni pózolgatni... Lesz sok követőd, happy leszel, mindenki happy lesz, és boldogan élsz, míg meg nem... halsz ? Nem! Dehogy! Hanem míg meg nem jön az eszed. De nyugodj meg, ha nem is volt, akkor ez veled nem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!