Miért zavar ennyire hogy nincs sok követőm az Instagramon? 17/l
Töröld a regisztrációd.
Nekem sincs és nem is zavar egyáltalán hogy senki sem követ! :D
Én is töröltem magam. Semmi érdekes nem volt fent, n+1 csöcsös, cicás, babás vagy tájkép.
Felesleges az egész, csak növeli az nők egóját, hogy most rá verte ki 5 kiskamasz nem a másikra
Semmi érdekes nem volt fent,mert nem tudjátok használni :D
Vannak erre irányuló bemutatók neten,nézz utána.
Akik úgy használják az instát mint a facebookot,tehát felrakják azt ahogy kávéznak,esznek,munkába mennek,rossz felbontású mosott képeken,az lehet hogy a rokonoknak érdekes de az insta egy képmegosztó oldal,ott inkább a művészeti dolgok a menők. Vagy modellek,fesők,tájképek,jól elkészített mindnenapi fotók stb.
Ha csak az ismerőseid követnek,és te is őket,ls felraksz néha egy szelfit,mint facebookon,nem lesz sok követőd.
Megkell találnod a hozzád legközelebb álló témát,amire a profilodat építed. Nézd meg pl ezeket:
Minden képe összhangban van. Egy ilyen erdei-tündéres témára építi a saját dolgait,és akinek bejön ez a stílus követni fogja. Minden ami ehhez kapcsolódik: halvány,ködös képek,erdők,kövek,virágok. Ilyen hashtageket is használj a képekhez,attól függően hogy kinek az érdeklődédését akarod felkelteni.
Itt van pl ő,ugyanez,csak ilyen pin up-vintage stílusban:
Vagy goth stílusban:
Attól függ hogy te it szeretnél közölni,bemutatni. Ez kicsit ilyen művészi beállítotságú dolog. A másik: Vannak megosztó profilok,ahol különböző féle dolgokról lehet beküldeni képet,és ha tetszik nekik,megosztják és több emberhez eljut.
Birod azt is csinálni,hogy bekövetsz sok embert,aki olyan dolgokat lájkolt,ami téged is érdekel,és rá fognak menni a profilodra,és ha tetszik nekik,visszakövetnek. Továbbá ha sokat lájkolsz-kommentelsz másoknak,felfigylenek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!