Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeged városáról szeretnék...

Szeged városáról szeretnék érdeklődni bővebben. Valóban olyan szép, mint amilyennek tűnik?

Figyelt kérdés
Jó pár kérdésem lenne magáról a városról és környékéről. Szeretnék M.O.-ra költözni és idáig valahogy Szeged és környéke tetszik a legjobban. Kérem jelezze aki hajlandó egy kis időt rám szánni. Előre is köszönöm.

2018. márc. 24. 13:32
 1/8 PamacsosVakond156 válasza:
43%
Igen! Én itt lakom lassacskán 15 éve! Imádom! Nem túlsok, se nem túl kevés! Pörög az élet!
2018. márc. 24. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Honnan költöznél oda? Én debreceni vagyok, de ha nem itt élnék, akkor Szegedre mennék, egyik legélhetőbb város az országban. Szerintem egyik legrendezettebb "mezőváros".
2018. márc. 24. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
Trágya egy hely!
2018. márc. 24. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Szépnek szép, de munkahely szempontjából elég szegényes. A szórakozóhelyek pedig leginkább az egyetemistákat szolgálják ki, ugyanis szinte összes koncert vagy egyéb program hétköznap van. Persze kinek mi a fontos.
2018. márc. 24. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt születtem, egyszerre két helyen élek és az egyik Szeged :) én nagyon szeretem, minden megvan a városban, mintha Pesten lennél. Nagyon jó az éjszakai élet, szerintem az emberek is barátságosak, a tömegközlekedéssel sincs probléma, max 1 átszállással eljutsz a város egyik végéből a másikba. Véleményem szerint szép hely, bár én tényleg itt nőttem fel, így nem találom különösnek.
2018. márc. 24. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Szép - nem szép település.

Kinek és melyik része?

Találhatsz olyan szegedit, aki elégedetlen saját városrészével.

Találhatsz olyan gazdát a szegedi tanya-világban, aki semmi pénzért nem költözne be az amúgy neki is tetsző városba, mert tanyája és környéke neki jobban tetszik.

.

Ha választasz, saját meggondolásod/megfontolásod szerint válassz, ne hagyatkozz anonim emberek tanácsaira.

Kükönben nem ott élek, de Szeged nekem is tetszik.

2018. márc. 24. 15:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hagyatkozom kizárólagosan idegenek tanácsaira, pusztán csak néhány dolog érdekel. Van-e Szegeden mondjuk ún. ipari park, vagy gyárak? Munkaerő szempontjából milyen szakmákra van inkább igény? Drága az albérlet, esetleg az ingatlanok? Melyik városrész az igényesebb és melyik a lepusztultabb? Sok a külföldi bevándorló?, stb... Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
2018. márc. 24. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ipari park van, de nem tudom, milyen szakmákra van igény.

A közbiztonság és a tömegközlekedés jó.

Szerintem a belváros és Újszeged egyes részei számítanak "luxus" környéknek, de igazán lepusztult, elgettósodott rész nincs. (legalábbis én nem tudok róla)

Sok a külföldi, főleg egyetemisták, ami sokat dob a város hangulatán.

hátrányok:

Az albérlet- és lakásárak magasak, és viszonylag nehéz munkát találni.

2018. márc. 25. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!