Szeged városáról szeretnék érdeklődni bővebben.
Valóban olyan szép, mint amilyennek tűnik?
Figyelt kérdés
Jó pár kérdésem lenne magáról a városról és környékéről. Szeretnék M.O.-ra költözni és idáig valahogy Szeged és környéke tetszik a legjobban. Kérem jelezze aki hajlandó egy kis időt rám szánni. Előre is köszönöm.
Igen! Én itt lakom lassacskán 15 éve! Imádom! Nem túlsok, se nem túl kevés! Pörög az élet!
2018. márc. 24. 14:12
2/8 anonim válasza:
Honnan költöznél oda? Én debreceni vagyok, de ha nem itt élnék, akkor Szegedre mennék, egyik legélhetőbb város az országban. Szerintem egyik legrendezettebb "mezőváros".
2018. márc. 24. 14:21
3/8 anonim válasza:
Trágya egy hely!
2018. márc. 24. 14:40
4/8 anonim válasza:
Szépnek szép, de munkahely szempontjából elég szegényes. A szórakozóhelyek pedig leginkább az egyetemistákat szolgálják ki, ugyanis szinte összes koncert vagy egyéb program hétköznap van. Persze kinek mi a fontos.
2018. márc. 24. 14:44
5/8 anonim válasza:
Itt születtem, egyszerre két helyen élek és az egyik Szeged :) én nagyon szeretem, minden megvan a városban, mintha Pesten lennél. Nagyon jó az éjszakai élet, szerintem az emberek is barátságosak, a tömegközlekedéssel sincs probléma, max 1 átszállással eljutsz a város egyik végéből a másikba. Véleményem szerint szép hely, bár én tényleg itt nőttem fel, így nem találom különösnek.
2018. márc. 24. 14:44
6/8 anonim válasza:
Szép - nem szép település.
Kinek és melyik része?
Találhatsz olyan szegedit, aki elégedetlen saját városrészével.
Találhatsz olyan gazdát a szegedi tanya-világban, aki semmi pénzért nem költözne be az amúgy neki is tetsző városba, mert tanyája és környéke neki jobban tetszik.
.
Ha választasz, saját meggondolásod/megfontolásod szerint válassz, ne hagyatkozz anonim emberek tanácsaira.
Kükönben nem ott élek, de Szeged nekem is tetszik.
2018. márc. 24. 15:29
7/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hagyatkozom kizárólagosan idegenek tanácsaira, pusztán csak néhány dolog érdekel. Van-e Szegeden mondjuk ún. ipari park, vagy gyárak? Munkaerő szempontjából milyen szakmákra van inkább igény? Drága az albérlet, esetleg az ingatlanok? Melyik városrész az igényesebb és melyik a lepusztultabb? Sok a külföldi bevándorló?, stb... Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
2018. márc. 24. 15:41
8/8 anonim válasza:
Ipari park van, de nem tudom, milyen szakmákra van igény.
A közbiztonság és a tömegközlekedés jó.
Szerintem a belváros és Újszeged egyes részei számítanak "luxus" környéknek, de igazán lepusztult, elgettósodott rész nincs. (legalábbis én nem tudok róla)
Sok a külföldi, főleg egyetemisták, ami sokat dob a város hangulatán.
hátrányok:
Az albérlet- és lakásárak magasak, és viszonylag nehéz munkát találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!