A németek tényleg rasszisták?
Ismerosom aki kint dolgozik meselte h a nemetek mennyire lekezeloen es rasszistak
Marmint a tobbsege.
Ez mennyire igaz?
Jo...
De nem tudom elhinni hogy tenyleg ilyenek...
Vki aki kint el biztos tobbet tud mondani.
Csak szeretnem tudni teneg mennyire igaz
Oh ertem
Ismerosom kozvetiton keresztul van kint.
Pl azt mondta: lekezeloek. Bunkok
De pl anyum meselte hogy ok magyon vendeg szerero es segito keszek...
Tuti rasszisták
Ezért is csináltak egy sorozatot, amiben egy "török vendégmunkás fia", akit egyébként egy török vendégmunkás fia játszik minden részben összetör pár drága audit, mercit és jónéhány egyéb gépet és ennek a főnöke még örül is.
Akinek eddig nem ismerős: Cobra 11
Embere válogatja. A volt NDK területén élők nem olyan elfogadóak általában, a konzervatívabb déli részek németei sem. De egyébként nem "szabad" csodálkozni, mert annyian települtek be az elmúlt években Németországba, hogy ez biztos kiveri egyeseknél a biztosítékot.
Például azok az (idősebb) németek, akik jártak Budapesten vagy a Balatonnál, engem teljesen elfogadták itt Németországban, a fiatalabbak meg azt hitték, hogy félig ősember vagyok és időbe telt, amíg "megszoktak".
Viszont a tiroli osztrákokról és a svájciakról nincs jó véleményem, mert ha nem is rasszisták, de nem igazán szeretik az idegeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!