Diákjogi sérelem miatt hova fordulhatok?
Figyelt kérdés
A tanárom rendszeresen szavakkal ordítva aláz engem! A minap is ez történt valanint megfenyegetett mindezt mások előtt és ez addig fajult hogy elsírtam magam! Mit tehetek ilyen esetben? Kihez fordulhatok segítségért? (Az igazgató nem segít)! Bizonyíték nélül tehetek feljelentést? Csak szemtínúk vannak.2018. márc. 7. 15:42
1/6 anonim válasza:
Miert vagy ilyen nyamnyila. Ok nelkul nem kiabal veled a tanar, vagy flegma vagy vele vagy rossz tanulo vagy.
2/6 anonim válasza:
felveszed telefonnal es lejatszod otthon anyudeknak
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyamnyila pont ez a baja, hogy szerinte utat mutatok másoknak hogy nem kell félelembe lenni! Nem vagyok se flegma se rossz tanuló egyik-másik tanáromnak sincs panasza rólam, mindenkinek megadom a tiszteletet, aki azt meg is érdemli :)
2018. márc. 7. 16:04
4/6 A kérdező kommentje:
Anyum volt már bent nem egyszer de a vezetőség semmit nem tett! Az iskolából több ember is elment már miatta máshova mert elviselhetetlen, alkalmatlan !
2018. márc. 7. 16:05
6/6 anonim válasza:
Gondolom erősen túlspilázod a dolgot, ha mindenki letojja rajtad kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!