Hogyan segítettél az árvízkárosultaknak? Milyen számlaszámra fizettél be, vagy hová vittél segélycsomagot, és miket?
Sajnos nem tudtam. Úgy terveztem, hogy kimegyek homokzsákokat pakolni, de egyszerűen nem bírtam rövidebb idő alatt megtanulni a vizsgáimra az anyagot. És nálunk sajnos nem adtak haladékot emiatt :(
Pénzt, ruhát nem tudok sajnos feláldozni, csak a munkámat.
Bementem a szükségszállások egyikére, és vittem, amit kértek. Tisztítószert kértek.
Nemzeti Összefogás Alapítvány
OTP 11742001-22063982
BAZ Megyei Önkormányzat számlaszáma az árvízkárosultak megsegítésére
12046102-00151411-01600006
emberek és mindenki biztos abban h ezek a pénzek tényleg a károsultakhoz jutnak és nem az xxxxx vezetőjének a mercedesehez kell ?
csak mert annyi visszaélés van, h az ember már nem bízik semmiben és senkiben komolyan
1749 segélyvonal, ha felhívod 200 forintot levonnak a számládról és az átkerül az árvízárosultaknak adandó pénzhez. Szóval lényegében adakoztál nekik 200 forintot. Ez tisztán, minden féle levonás nélkül nekik megy.
1752 a nemzeti segélyvonal. Ez 250 forint, DE csak 30-as (t-mobile) és vezetékes számról hívható, és :
" Ebből néhány forint kapcsolási díj a telefonszolgáltatóké, feltöltős telefonoknál pedig 50 forint áfaként a költségvetést illeti."
Ezzel szemben a 1749 : "A Magyar Vöröskereszt a beérkező adományok teljes összegét megkapja. A távközlési cégek semmilyen külön díjat nem számolnak fel az sms-ek, illetve hívások után." és ez bármelyik mobilszolgáltató telefonáról hívható. Nekem ez a szimpatikusabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!