Szerintetek van megoldás a cigánykérdésre?
Ne is mondjátok, Ózdon élek....
Van egy-kettő roma ismerősöm, aki normális életet próbál élni, de ezt nehéz sötét bőrrel véghezvinni. Az állandó gyűlölet tekintetek megtörik őket is.
De a többi, a cigányok, nem érdemelnének kegyelmet, én is kaptam hideget-meleget tőlük, már az iskolában, kezdve az uzsonna fosztogatókkal. Azóta rühellem azt a neveltetést, amit folytatnak, hogy ha valami kell, vedd el a magyartól, annak van.
Mert már a hároméves is odajön: "Bácsi aggyon mán 100 fojintot, maj megadom..."!!!!!!
Ráadásul a rendőr is félti a saját családját, nem mer hozzányúlni. Tehát szabad a rablás, nem büntetik.
Én a kezét törném aki lop, és a tökét vágnám a második gyerek után!
VAN.
HA A FEHÉREK KÖZÖTT NEM LESZ INGYENÉLŐ, LOPÓS, TOLVAJ, HAZUG,ÁLSZENT, AKKOR A ROMÁKAT SE FOGJA TUDNI EZ ALAPJÁN MEGKÜLÖNBÖZTETNI SENKI. INTELLIGENCIÁBAN FELETTÜNK ÁLLNAK, MERT NAGYOBB NYOMÁSNAK VANNAK KITÉVE MINT A TÖBBSÉG.ŐK OTT CSAPNAK LE AHOL SÉRÜLÉS VAN A LELKEN, MINT A CÁPÁK AZ ÓCEÁNBAN...AZ IQ-T NEM DICSÉRETNEK SZÁNTAM. a NÁCI VEZÉREKNEK 130 VOLT AZ ÁTLAGUK DE ETTŐL MÉG ELROHADT A LELKÜK MIELŐTT MÉG KINYÚLTAK VOLNA A KÖTÉLEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!