Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van megoldás a...

Szerintetek van megoldás a cigánykérdésre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 23:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Pl. mi lenne, ha az állam olyan programot indítana Borsodban, hogy akár aránytalanul túlméretezve is, de biztos gátakat, illetve árvízvédelmi rendszert építene, megelőzve minden jövőbeli mostanihoz hasonló katasztrófát. Egy ilyen igen munkaerőigényes feladat lenne, aki akarna az legalább dolgozhatna, mondom legalább a lehetőség adott lenne, az is valami.
2010. jún. 8. 11:11
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
És persze eltörölni a segélyeket, akinek nincs munkája, annak mindenkinek közmunkára lehetőséget adni, ami a minimálbérnél valamivel alacsonyabb bért adna, ezzel motiválva őket, hogy jó esetben a versenyszférában helyezkedjenek el, de valamit mindenképpen dolgozzanak. Ne mondja senki, hogy ne lenne mit tenni közmunkaként, az árvíz, a gátak csak egyetlen példa, nagyon sok helyen gondozatlanok a parkok, sok a szemét, stb.
2010. jún. 8. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

Ne is mondjátok, Ózdon élek....

Van egy-kettő roma ismerősöm, aki normális életet próbál élni, de ezt nehéz sötét bőrrel véghezvinni. Az állandó gyűlölet tekintetek megtörik őket is.

De a többi, a cigányok, nem érdemelnének kegyelmet, én is kaptam hideget-meleget tőlük, már az iskolában, kezdve az uzsonna fosztogatókkal. Azóta rühellem azt a neveltetést, amit folytatnak, hogy ha valami kell, vedd el a magyartól, annak van.

Mert már a hároméves is odajön: "Bácsi aggyon mán 100 fojintot, maj megadom..."!!!!!!

Ráadásul a rendőr is félti a saját családját, nem mer hozzányúlni. Tehát szabad a rablás, nem büntetik.

Én a kezét törném aki lop, és a tökét vágnám a második gyerek után!

2010. jún. 8. 14:43
 14/25 anonim ***** válasza:
71%
Lehetetlen őket integrálni,csak nagyon kemény bánásmódall lehet(ne) őket féken tartani.De ebben az országban....
2010. jún. 8. 15:10
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Nincs rá megoldás,ők képtelenek megváltozni,volt eddig is rá 600 évük.....
2010. jún. 10. 15:37
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

VAN.

HA A FEHÉREK KÖZÖTT NEM LESZ INGYENÉLŐ, LOPÓS, TOLVAJ, HAZUG,ÁLSZENT, AKKOR A ROMÁKAT SE FOGJA TUDNI EZ ALAPJÁN MEGKÜLÖNBÖZTETNI SENKI. INTELLIGENCIÁBAN FELETTÜNK ÁLLNAK, MERT NAGYOBB NYOMÁSNAK VANNAK KITÉVE MINT A TÖBBSÉG.ŐK OTT CSAPNAK LE AHOL SÉRÜLÉS VAN A LELKEN, MINT A CÁPÁK AZ ÓCEÁNBAN...AZ IQ-T NEM DICSÉRETNEK SZÁNTAM. a NÁCI VEZÉREKNEK 130 VOLT AZ ÁTLAGUK DE ETTŐL MÉG ELROHADT A LELKÜK MIELŐTT MÉG KINYÚLTAK VOLNA A KÖTÉLEN.

2010. jún. 10. 16:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, neked mi bajod van? Nem tudnád értehtően leírni?
2010. jún. 10. 16:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Caps lock -.-"
2010. jún. 10. 17:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Olvastam ma egy cikket és meg kell hogy mondjam, kicsit meglepődtem. Ott azt írták hogy a romák miatt volt az árvíz is. Jobboldali nézeteket vallok (Jobbik) de ebben érzek egy kis túlzást... Ja, és igen, van. Több hozzászólás is használható lenne.
2010. jún. 10. 23:06
 20/25 anonim ***** válasza:
A 20-as IQ tulajdonosának: A caps lock bekapcsolva maradt.
2010. jún. 10. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!