Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen flegmák a hivatalban?

Miért ilyen flegmák a hivatalban?

Figyelt kérdés
Hihetetlen dolgokat muvelnek. Keptelenek dolgozni, semmihez nem ertenek. Megis miert van ez igy? Elmentem a kormanyablakba erettsegit kerni (kulfoldi vagyok, kulon segitseg kellett), de kitessékelt, hogy az oktatási hivatalba menjek. Mire végre az oktatási hivatalba értem, kitessékeltek, hogy menjek a kormányablakba, mert az ő dolguk. Konkrétan onnan jottem, erre megvonta a vállát és mintha nem az o dolga lenne, elkuldott. Az aprobetus reszeket es minden hulye jogszabalyt kulon at kellett neznem, hogy menjek valamire. Miert dolgoznak ott, mire kapjak a fizetesuket??? Semmit nem csinalnak. Illetve ugyfelkaput mentem rendezni, volt mar egy, csak elfelejtettem 3 ev utan a felhasznalonevemet, az a tehén aki ott dolgozott, flegman es lenezoen kikuldott, hogy menjek a bevandorlasi hivatalba. Megis mit kepzel? Ugyanolyan feher es magyar ember vagyok mint o, de nem volt hajlando valaszolni sem, majd elmentem egy masik hivatalba, ahol 2 perc alatt megmondták a felhasznalonevet. Es nem ez volt az elso ilyen rossz tapasztalatom. Miert van ez igy? Mire kapják azt a rohadt penzt ha csak felmelegedni jarnak be munka helyett?
2018. febr. 13. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Nekem ugy tunik hogy sokszor rossz hivatalba mentel ahol mas ugyekkel foglalkoznak.
2018. febr. 13. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
na ez egy baromi jó kérdés. az egész magyar bürokrácia egy vicc. semmi nem működik, ide-oda küldözgetnek, minden egyes szaros papírért neked kell plusz köröket futnod mert ők nem néznek utána, mert az erőfeszítés lenne (mintha nem tudna rólad mindent az állam). gondolom azért van ez mert egyrészt mindig mindent megváltoztatnak és buta, alulfizetett dolgozókat foglalkoztatnak, akik folyton jönnek-mennek, ezért mindig van, aki épp betanul
2018. febr. 13. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Bürokrácia az államformánk.

Meg aki nem flegma, az kiszelektálódik, mint nem oda való.

2018. febr. 13. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert ők nem versenyszféra, és nem előrírás, hogy kedvesnek is kell lenni. Tudják, hogy úgyse tud máshová menni az ember, és ezért azt hiszik, ők az atyaúristenek.

+ nem tudom, mennyi fizetést kapnak, de szerintem sok alkalmazott úgy van vele, hogy ő ennyi pénzért nem lesz még kedves is.

2018. febr. 14. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!