A "szellemi képességek" terén hasonló lehet az országos átlag mint itt a gyakorin (pl. ) a családi rovatban?
Rengetegen vannak akik még a kérdésüket sem képesek értelmesen megfogalmazni, vagy csak utólag egészítik ki a szükséges infókkal.
De igen sokan vannak azok is, akik fröcsögnek, betámadnak és kioktatnak mindenkit, miközben még azt az adott kérdést sem képesek értelmezni, amire -elvileg- válaszoltak.
Ez volna az emberek átlagos értelmi színvonala ma Magyarországon??
Sajnos igen, és többek között azért tart ott Mo, ahol tart. :(
Kevés a VALOBAN gondolkodo ember, aki több szempontból vizsgálódik és nem nyalja be a néphülyitést, többek között...
Meg sajnos tul sokan foglalkoznak a MÁSIK életével a SAJÁTJUL helyett.
Nem hasonló hanem ettől rosszabb sokkal. Én szerviz szolgáltatásban dolgozom tudnék mesélni, sőt már könyvet tudnék írni. De naggyábból tükrözi a valóságot a GY.K.
Napi szinten kb 25 emberrel kerülök kapcsolatba munkám során ebből kb 20 után a fejem verem a falba, hogy ilyen emberek hogy képesek létezni. Csak 1 éve dolgozok,
de teljesen antiszociális lettem utálom az embereket nem látnak ki a rosszindulatból meg a totális sötétségtől ami a fejükben van és lehet diplomás tanár, mérnök, orvos nem számít ki mennyire tanult jelen van mindenhol az ostobaság és rosszindulat.
Nem. Egyszerű példa: Ha folyton ideges vagy nem tudsz gondolkodni mert pörög az agyad a saját problémáidon méghozzá annyira, hogy nem is látsz.
Ha nyugodt vagy tudsz gondolkodni mert nincs ami lefoglalja minden figyelmed.
Az igazi kérdés: Hogy érzik magukat a Magyarok, szarul vagy jól?
Úgy látom a válaszok alapján, hogy az értelmesebbje hasonlóan látja a helyzetet mint én.
Köszönöm a válaszokat.
Kivéve a 12:26
Mégsem írhattam azt, hogy olyan bunkók mint te!
"Úgy látom a válaszok alapján, hogy az értelmesebbje hasonlóan látja a helyzetet mint én."
Tehát: aki egyetértett veled, az ugyanolyan értelmes, mint te vagy. Akkor jó a társaság.
A két utolsónak!
Köztudott, hogy nem mindenkinek volt módja kijárni az általánost, így nem teljesen a ti hibátok, hogy nem értitek a kérdést, és az értelmiségi emberek hozzászólásait sem.
Viszont jogotok van IQ nélkül is hozzáfröcsögni itt a gyíkon bármelyik kérdéshez...
...a munkaidőtök végén, ha már feltöltöttétek a polcokat a tecóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!