Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire sérülhetünk meg ha...

Manyoki Barnabas kérdése:

Mennyire sérülhetünk meg ha összeverekszünk a haverokkal?

Figyelt kérdés
Valami olyasmiben gondolkodtam mint a "Fight Club" című filmben. Az egész értelme az lenne, hogy kicsit kiszabaduljunk, és férfinak érezhessük magunkat, mint a tüntetéseken, amikor az ember teli torkából ordíthat. Kell egy kis őrjöngés a mindennapokba, úgy gondolom. Az ellenérzésem csak annyi az egésszel kapcsolatban, hogy annak ellenére, hogy informatikusok vagyunk (jómagam beleértve) sokan közölünk jártak karatéra, és elég erős srácok. Egyszerűen mondva, félek hogyha én például teljes erőmből megütnék valakit, nem biztos hogy olyan könnyen felépülne, de nem vagyok biztos ebben, nem vagyok orvos. Köszönöm a válaszokat előre is!

2018. febr. 8. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"férfinak érezhessük magunkat, mint a tüntetéseken, amikor az ember teli torkából ordíthat"

Wtf? Ez most valaki troll kérdés akar lenni?

Egyébként ne üss meg olyat, aki nem a te súlycsoportod, mert annak lehet belőle baja. De igazából annak is, aki szintén "erős srác".

Az mondjuk nem megfelelőbb időtöltés lenne, ha elmennétek valamit sportolni? Pl. falmászás? De ha már verekedni akarsz, arra is vannak megfelelő helyek, megfelelő védő felszerelésekkel szerintem.

2018. febr. 8. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*valami
2018. febr. 8. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon komoly sėrülėsek lehetnek! A valóság nem film. Ott a sokszor fejberúgot szanaszėtvert is felkel az utolsó pillanatban.

A valóságban egy elcseszett ütės, esės akár komoly sėrülėshez, halálhoz is vezethet!

2018. febr. 8. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ, hogy hol, és hogy ütöd meg. Pofozkodástól, kiabálástól semmi komoly bajotok nem lesz. De. Ha pl ököllel arcon ütöd, akkor pár fog mehet a kukába. Ha az orr csontját sikerül véletlenül feltolni az agyába, az azonnali halál. Egy halántékra, torokra mért csapás úgyszintén. Illetve, ha az illető elesik és beb@ sza a fejét a betonba, az is. Szerintem inkább fussatok, vagy bicajozzatok.
2018. febr. 8. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem sokkal férfiasabb a barátom akkor, ha betakar és hoz egy meleg teát, mikor beteg vagyok, nem akkor, mikor megver másokat.

22L

2018. febr. 8. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezen gondolkodtam..., miféle informatikus lesz az ilyen ?
2018. febr. 9. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Puszta kézzel is meg lehet ölni egymást. Úgyhogy vigyázni kell.

Ha verekedni akartok, akkor ott van a box, illetve más küzdősportok, azok nem halálosak.

2018. febr. 9. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menjetek le a bányába, ha sok a fölös energiátok. Az is férfias ám!
2018. febr. 9. 15:22
 9/10 Boxrec válasza:
67%

Aki képzett és jár pár éve küzdősportolni az okozhat komoly károkat puszta kézzel.

De ti erről csak álmodtok. Nyugodtan kapálózzatok csak, fingotok sincs még egy helyes alapállásról, vagy ütésről se nem hogy verekedni. Nem lesz semmi bajotok, max pár karcolás a kapálózástól.

2018. febr. 10. 15:03
 10/10 Boxrec válasza:
69%

Egyszerűbb lepontozni mint elfogadni az igazságot és lemenni egy igazi edzésre.

Nem baj, ezért is eddzek hogy az ilyen hülyéket gond nélkül leüssem ha úgy adódik.

2018. febr. 10. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!