Te nem tartod magasan túlértékeltnek Müller Péter közszerepléseit?
"Szerinted ér 500 000 Ft -ot egy nő egy éjszakára ? Szerintem nem, de van aki szerint igen."
Ez ugye minimum három dologtól függ:
- Egyáltalán hajlandó vagyok-e egy nőnek fizetni a szex-ért, vagy az nem fér bele az erkölcsi értékrendembe,
- milyen nő ( mit kapnék ennyiért),
- ez az összeg a jövedelmem/ vagyonom mekkora részét tenné ki. Nyilván egy közmunkás, akinek ez majdnem az éves bére, más lenne a véleménye mint annak, aki óránként ennyit vagy többet keres.
"300-600 ezer forint között van a díjuk."
Megnéztem egy előadásának adatait. Pld. a ma esti előadása egy 250 fős teremben lesz, már csak néhány jegy elérhető. a jegyár 3500 Ft, vagyis ezen az egy estén 875 000 Ft bevételt "termel". Ebből nyilván leveszi a részét a hely bérbeadója, a jegyterjesztő- de akkor is marad neki legalább 400 000 Ft. Miért menne el kevesebbért, ha ennyien hajlandóak fizetni érte?
Ráadásul azt el kell ismerni, hogy Müller Péter ( noha én nem vagyok híve, vagy rajongója)nem egy VV celeb percemberke, hanem több évtizedes munkásság van mögötte. Szerintem a celebek túlértékeltek, aki óránként 100 - 200 000 Ft-ért mennek el haknizni, naponta akár több helyre.
Érdekel a vallások is a pszichológia is talán ezekben többet tudok mint az átlag , MP a kritikátlan ostoba ájult tömeg vámszedője.
Nem tudom mint író jelentőset alkotott e, de egy you tube videúját megnézve alig értem mits esznek rajta annyian.
Egy nagy nulla?
Lopkodja az 5 leteket
?
Ahhoz képest, hogy évekkel ezelőtt meghalt, egész jól tartja magát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!