50 órás közösségi szolgálatba tudnátok segíteni?
Keress családban valamilyen szervezetet, hátha eltudják intézni, az emberek bő 80%-a így csinálja.
De ha te ezt akarod csinálni, akkor keresd fel a tűzoltóságot vagy a polgárőrséget. Szerződést kell kötni az iskolával nekik, amit a kijelölt tanárnak és a cég vezetőnek kell megcsinálni. Ezután megbeszélni mennyi órát tudsz szerezni.
Tapasztalat, hogy a legtöbb évfolyamban van minimum 1 ember akinek rokona van egy szoc cégnél, így nála kérdezősködj és 1 nap alatt kész lesz.
Ami még beszámítható volt akkoriban (mondjuk én akkor voltam, amikor ezt az egészet kitalálták), az az állatkert. Lehetett menni nyáron.
3 hétig, heti 5x négy óra.
Elég sokat el lehet játszani az állatokkal, ha nem félsz tőlük (én mondjuk imádtam az egyik tigrist ölelgetni), valamint a társaság is jó szinte mindegyik részen (ha jól rémlik még mindig mindenki ott van azóta is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!