Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen színescerka jó minőség?...

Milyen színescerka jó minőség? Ti mivel színeztek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, színezők! Nemrég kezdtem el színezni stresszlevezetés gyanánt. Könyveim már vannak a színezéshez, meg vettem egy 24 színű Connect elnevezésű színescerka készletet olyan 1000 Ft körül. Nagyon jók a színek, megfelelő erősségűek, de jó néhány ceruzát fogok csutkáig faragni, mert mozog vagy kiesik a bél. (gondolom, össze van törve benne.)

Ti mivel színeztek? Nem szeretnék művész-cerkákat több tízezerért, de jó lenne egy normális készlet. Annyira örültem ennek, mert jónak tűnt, erre meg...

#színezés #színescerka
2018. jan. 22. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Van a Faber Castell, de annak nem szépek a színei, viszont lehet vele rajzolni és a hegye se törik.
2018. jan. 22. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Faber Castell és a Lyra nagyon jó minőség, és áruk is megfizethető. Tudsz készletet, de darabonként is vásárolni. Puhák, tehát ne dobálgasd őket, viszont éppen ezér szép, erős, intenzív színük van, jól keverhetők.
2018. jan. 22. 23:00
 3/3 anonim válasza:
FaberCastell pl.
2018. febr. 7. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!