Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egész egyetem alatt egy...

Egész egyetem alatt egy buliban se voltam, semmi program nincs. Más is van így?

Figyelt kérdés

Eredménytelenül sokat tanulok, a szüleim kikészítenek miatta. A karon nincsenek progranok, jó társaság, semmi.

Utálom, életem legrosszabb évei.

2018. jan. 21. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Detto.

Úgy jöttem erre az egyetemre, hogy kicsi kar, családias légkör, jó közösség, programok.

Ehhez képest a gólyabálon kívül nincsen buli, se semmi. Félévente egyszer van valamilyen vetélkedő, de az azutáni buli sem az egyetemen van, hanem valami helyet bérel a HÖK teljesen máshol a városban, ráadásul mindig pénteken.

Itt is nagyon sokat kell tanulni - bár nekem nincs annyi órám (kreditelfogadtatás más szakról), de aki normálisan itt kezdte a szakot, annak kb reggel 8-10-től legalább 6-7-ig órája van, + tanulni kell még otthon.

Azt szeretem, hogy olyat tanulok, ami érdekel, de csalódtam magában az egyetemben, mert nem ezt "hirdették" magukról (és nagyon sokan mások is csalódtak az évfolyamomban, már többen is itthagyták a szakot emiatt).

2018. jan. 22. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem voltam, másodéves vagyok. Nálunk sok program van, de a csoporttársaim nem igazán voltak szimpatikusak az elején, ezért inkább nem mentem velük sehova. Attól is féltem, hogy kiközösítenek ilyen bulizós eseményekről amiatt, hogy nem vagyok a mértéktelen ivás és lealjasodás híve. Mostmár zavar, hogy tök egyedül vagyok és nincs kihez szólnom. Azóta rájöttem, hogy sok jó arc van az évfolyamon (200+ fő), csak pont az én csoportom áll olyan emberekből, akik közé nem tudok beilleszkedni. Rám sincsenek jó hatással a szüleim, én emiatt többet vagyok a koliban, ritkábban megyek haza. Neked kell megpróbálni velük rendezni a dolgokat. Ha nem megy (nekem sem ment), akkor marad a minél kevesebb találkozás, ha teheted. Ha van legalább egy barátod a szakodról vagy egyetemen kívül, akkor más karok programjain, vagy egyetemtől független programokom is részt vehettek, nem kell arra várni, hogy mikor lesz nektek is valami. Nem muszáj karon belül haverkodni, ha az a fontos, hogy jó társaságot találj, akkor szerintem érdemes más karokon vagy akár egyetemen kívül is keresgélni.
2018. jan. 22. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!