Erasmus félévet van lehetőség megszakítani?
Figyelt kérdés
Tavasszal megyek, de kezdek elbizonytalanodni, kételkedni magamban... Lehet olyat, hogy egyszerűen nem fejezem be, és előbb hazajövök?2018. jan. 3. 22:10
1/4 anonim válasza:
Ha már kimentél, akkor nem szakíthatod meg. Ettől még hazajöhetsz, de nem hiszem hogy jó szemmel fogják nézni, hogy nem jársz be az egyetemre és mindenből buksz majd.
2/4 anonim válasza:
Mindenre van lehetőség.
Nem tarthatnak ott önkényesene, azonban ha nem akarsz ott maradni és már most ezen agyalsz, akkor minek mész?
3/4 anonim válasza:
Igen lehet, de akkor vissza kell fizetni (azt nem tudom hogy csak a maradékot, vagy az egészet, de mivel ha nincs meg az elvárt kredit minimum akkor is kell visszafizetni így mivel 0 kredited lesz , szerintem az egészet)
4/4 anonim válasza:
Ha nem teljesíted a tanulmányi kötelességed, az ösztöndíjat vissza kell fizetned. Vagy pl ahol én voltam a kollégiumi szerződés is fél évre szólt, ha csak 5 hónapot voltál a 6. akkor is ki kellett fizetned. Tehát anyagilag csak buksz rajta. Ha kihagyod, örökre bánni fogod.
Anno én is bizonytalan voltam, de a legkirályabb időszak volt az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!