Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek belemenjek?...

Szerintetek belemenjek? Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, ezért teszem fel itt is.

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Nem veszítettem el a szüzességem még, mert mindig az igazira vártam, aki az Istennek se akar jönni :D . Most van egy fiú a tinderről, aki bejön. Annyira nem az én világom lelkileg, de testileg igen.

Arra gondoltam lefekszem vele..

Találkoztam egy másik fiúval is, akivel azt hittem, hogy szerelmesek is leszünk egymásba, és végre teljesül a vágyam, hogy olyannal veszítem el akibe szerelmes vagyok.

Sajnos ez nem így alakult, a srác nem viszonozta az érzéseim.

Nagyon rosszul esett.

De szerintem, ha nem lennék szűz nem esett volna talán ennyire rosszul..

Talán nem is tesz jót a fiúkkal való kapcsolatomnak, hogy már a legelején reménykedem belül, hogy hátha ő lesz az igazi..

Én úgy érzem, hogy ez nem tesz görcsössé, de lehet, hogy valahogy mégis ez látszik..

2018. jan. 15. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
ha testileg kivánod, akkor talán megpróbálhatod vele. Lehet hogy jobb is lesz, mintha szerelmes lennél és utána csalódnál. De ha túl vagy rajta, ne eröltesd a kapcsolatot
2018. jan. 15. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ne menj bele, szerintem nagyon ritka, becsülendő és valamiért számomra vonzó dolog, ha egy lány az igazira vár és azzal szeretné elveszíteni. :) Most csak gondolj bele, hogy éveken át koptattad a fiúkat (gondolom), nem engedtél senkinek, most meg egy tinderen megismert alaknak odaadnád magad, ezzel kicsit ellentmondanál az eddigi önmagadnak. :D De persze a döntés a tiéd, meg a kemény 18 évemmel nem nagyon van létjogosultsága a szavamnak, csak a véleményem írtam le.
2018. jan. 15. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:

arra azért készülj fel, hogy ha érzelmesebb típus vagy, a testiség után könnyen kialakul az érzelmi kötődés

én 25 vagyok, én is a tinderen ismertem meg egy külföldi srácot, vele veszítettem el. Én is mindig úgy képzeltem el, hogy szerelemből fogom megtenni, csak épp mindig olyan emberekbe szerettem bele, akik a szexen kívül mást nem. is akartak. Aztán meguntam a várakozást. Mióta lefeküdtem vele nagyon elmélyültek az érzéseim iránta, pedig előtte nem éreztem magam szerelmesnek.

2018. jan. 15. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolót kérdezném, hogy azóta együtt vagy azzal a sráccal?

Megbántad a dolgot, vagy jó döntés volt?

2018. jan. 15. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
De miért kell, hogy ő is szerelmes legyen beléd? Az nem elég ha te az vagy? Egyébként nem hinném, hogy a szüzességeden múlik, hogy rosszul esik ha visszautasítanak, de szerintem ne várj az igazira, nem tartogat számodra egy konkrét személyt sem a sors, az igazi az, akit megcímkézel ezzel a szóval. (Aztán ha szétmentetek, majd kitalálod, hogy nem ő volt az, mint ahogy azt is meg szokták utólag kérdőjelezni az emberek, hogy szerelmesek voltak.) 23/f
2018. jan. 15. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok

Együtt vagyunk, és nem bántam meg. Csak ő sajnos nem szerelmes, meg hát ha befejezi itt az egyetemet, haza fog menni, szóval mindketten tudjuk, hogy nem fog örökké tartani. Ettől függetlenül nem bánom, hogy így alakult, jó megtapasztalni ezt a fajta kötődést, meg magát a testiséget is.

2018. jan. 15. 21:19
 7/8 DragonfromRivia válasza:
100%

Szerintem ez az egész kissé túl van lihegve.

Most akkor a szüzességed szeretnéd elveszteni, vagy egy párkapcsolatot szeretnél kiépíteni?

Ameddig nem tisztáztad ezt, addig állj meg, ne rohanj. :D

2018. jan. 17. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez az..

Hogy ez az "állj meg ne rohanj" tart már évek óta..

Párkapcsolatot akartam kiépíteni, és szerelemből elveszíteni a szüzességem.. de egyszerűen nem jött össze a szerelem.

Úgy döntöttem, hogy ezt a szerelem - szex dolgot most szétválasztom és kipróbálom milyen a szex.

Jobb lett volna szerelemből, de meguntam a várakozást.

Meg eleve nem biztos, hogy jó ez a szerelemhez való görcsös ragaszkodás, már így látom.

Ez nem azt jelenti, hogy mostantól fűvel- fával.. de nem fogom olyan komolyan venni, mint eddig.

A kérdésedre a válasz, hogy a szüzességem akarom elveszteni (leginkább azért, mert már kívánom is a szexet) .

De köszi ezt a kérdést, elgondolkodtatott :) .

2018. jan. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!