Szerintetek belemenjek? Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, ezért teszem fel itt is.
23 éves vagyok. Nem veszítettem el a szüzességem még, mert mindig az igazira vártam, aki az Istennek se akar jönni :D . Most van egy fiú a tinderről, aki bejön. Annyira nem az én világom lelkileg, de testileg igen.
Arra gondoltam lefekszem vele..
Találkoztam egy másik fiúval is, akivel azt hittem, hogy szerelmesek is leszünk egymásba, és végre teljesül a vágyam, hogy olyannal veszítem el akibe szerelmes vagyok.
Sajnos ez nem így alakult, a srác nem viszonozta az érzéseim.
Nagyon rosszul esett.
De szerintem, ha nem lennék szűz nem esett volna talán ennyire rosszul..
Talán nem is tesz jót a fiúkkal való kapcsolatomnak, hogy már a legelején reménykedem belül, hogy hátha ő lesz az igazi..
Én úgy érzem, hogy ez nem tesz görcsössé, de lehet, hogy valahogy mégis ez látszik..
arra azért készülj fel, hogy ha érzelmesebb típus vagy, a testiség után könnyen kialakul az érzelmi kötődés
én 25 vagyok, én is a tinderen ismertem meg egy külföldi srácot, vele veszítettem el. Én is mindig úgy képzeltem el, hogy szerelemből fogom megtenni, csak épp mindig olyan emberekbe szerettem bele, akik a szexen kívül mást nem. is akartak. Aztán meguntam a várakozást. Mióta lefeküdtem vele nagyon elmélyültek az érzéseim iránta, pedig előtte nem éreztem magam szerelmesnek.
Utolsó válaszolót kérdezném, hogy azóta együtt vagy azzal a sráccal?
Megbántad a dolgot, vagy jó döntés volt?
#3-as vagyok
Együtt vagyunk, és nem bántam meg. Csak ő sajnos nem szerelmes, meg hát ha befejezi itt az egyetemet, haza fog menni, szóval mindketten tudjuk, hogy nem fog örökké tartani. Ettől függetlenül nem bánom, hogy így alakult, jó megtapasztalni ezt a fajta kötődést, meg magát a testiséget is.
Szerintem ez az egész kissé túl van lihegve.
Most akkor a szüzességed szeretnéd elveszteni, vagy egy párkapcsolatot szeretnél kiépíteni?
Ameddig nem tisztáztad ezt, addig állj meg, ne rohanj. :D
Ez az..
Hogy ez az "állj meg ne rohanj" tart már évek óta..
Párkapcsolatot akartam kiépíteni, és szerelemből elveszíteni a szüzességem.. de egyszerűen nem jött össze a szerelem.
Úgy döntöttem, hogy ezt a szerelem - szex dolgot most szétválasztom és kipróbálom milyen a szex.
Jobb lett volna szerelemből, de meguntam a várakozást.
Meg eleve nem biztos, hogy jó ez a szerelemhez való görcsös ragaszkodás, már így látom.
Ez nem azt jelenti, hogy mostantól fűvel- fával.. de nem fogom olyan komolyan venni, mint eddig.
A kérdésedre a válasz, hogy a szüzességem akarom elveszteni (leginkább azért, mert már kívánom is a szexet) .
De köszi ezt a kérdést, elgondolkodtatott :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!